Mucizebeklerkennn Soooon 14 gün 🥰🥰🥰 bugünlere gelebilmek görebilmek hayal gibiydi . Daha hala sezeryan mi olacak belli değil . Herkese hayırlı doğumlar versin rabbim inşallah
Nurinan Yisenturk an itibariyle 23 günümüz kaldı 😂 aşırı heyecanlıyım günlük bel ağrısı ve adet sancısı gibi ağrılarım dışında degisik bir ağrım yok sadece bu aralar çok halsiz hissediyorum kendimi🤦🏻♀️ bu aralar korkum da olmaya başladı hem dogm korkusu hemde doguramayacagm diye degisik duygular içerisindeyim 😂 allahim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin 🤲🏻🌸
Sumeyye_topal Thaaa bende farksızım oturamıyorum belimın agrısı dırek vuruyor uyku uyuyormuyum bilmiyorum hep uyanıyorum rahat uyuyamıyorum yürürken hemen yoruluyorum
hulyaca Durucums yaa aynıyız. inşallah ikimizin de öyle olur 🤲🏻 🥰🥰 sağlıcakla gelsin minikler 😍😍 yarın randevu da ne diyecek doktor onu merak ediyorum ben de ☺️
damiiss Yisenturk son 30 güne girdikkk 🥲🥲 aşırı heyecanlı, stresli, meraklı, coşkulu, endişeliyimmm duygu karmaşası içinde savruluyorum 😍😂🤰
KorkuluAnne Nnuurr açılmayla çatı muayenesi farklı şeymi farkı ne acaba açılma varmı diye çok baktılar ama çatı çok mu can yakıcı işlem merak ediyorum
Nnuurr KorkuluAnne Çatı muayenesi rahim normal doğum için uygun mu diye bakılıyor ona bakarken de açılmanın olup olmadığını doktor anlıyor zaten ikisi de aynı işlem canım, korkulacak bir şey değil derin nefes al nefesi verene kadar işlem bitmiş oluyor ☺️