eylulicten Yisenturk haftaya muhtemelen gelir dedi benimki de dun ama acilma yoktu 2 kere sanci cikti herhalde ona istinaden dedi 😊
Fadime3525 Herkese merhaba planlı hamilelik düşünüyorum tabiki Yaradanın takdiri ama Eylül-Ekim gibi doğum yapmak istiyorum bunun İçin hangi ayda hamile kalmam uygun acaba hesaplamayı bilen varsa yardımcı olabilir mi 🙏🏻
sevil42 Fadime3525 Eylülde doğurmak için Aralıkta hamile kalman lazım ama hamileliğin son aylarını yazın geçirmek çok zor yine de sen bilirsin
Meowmeow Cnsyss ben de 37+3 salı günü çatı muayenesi olacağım inşallah uygundur..Bir de bana haftaya kadar çocuğun başı doğum kanalında olsun dedi. Yani illa 38de olmak zorunda mı anlamadım. Bilemiyorum. Çatı muayenesini bekliyorum. Umarım sizin de istediğiniz gibi olur 🙏🏻🐣
Meowmeow 37+3 bir an önce doğsa istiyorum. Geçen hafta gittiğimde nstde 20lerde çıkmıştı bu hafta 40lardaydı. Ama daha hiç ağrım sızım yok. Hatta adet olacakmış gibi bile hissetmiyorum.
Hndnyrgk 31 günümüz kaldı ama sancıları çok oluyor bazen yarın görüş günümüz muhtemelen tam gün verecek doktorumuz sezeryan olacak sanıyorum o yüzden 20 gün diyebiliriz
senaerrtugrul0812 Yisenturk benim 97 günüm var normal doğumdan vazgeçtim ve sezeryan olucam öyle onu düşünüyorum 😁
Zahii Yisenturk uygulamaya göre son 10 ama ne açılma var ne de sancı 🤷🏼🙄😔 hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻 Rabb’im kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻💐
sfnr6161 SeymaYildizz anladım teşekkür ederim hayırlısı ile sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😊🤲🏻