_Deniz1 Elifedikli öyle valla sevdiğimiz şeylerden uzaklaşıp sevmediğimiz şeyleri bile sağlıklı diye yer olduk anne olmak böyleymiş 🫶🏻
Kubra_salar Elifedikli sabahları zeytinyağı iç ve kayısı tüket hatta suda bekletip içersen çok faydalı olur
Derya_gumus Elifedikli daha simdi kayisiyi suya koydum sabah icicem ben 31 haftama kadar kabizlik nedir bilmedim daha bu hafta basladi bu sorun gercekten çok kotu:( bu aksam esimede zeytinyagi aldirdim sabah ac karnina zeytin yagida icicem ibsallah care olur
Ozgee123 Elifedikli bende aynı şekilde 1 hafta tuvalete çıkamadım doktor en son şurup verdi o çıkarttı ama sürekli onu kullansam bi süre sonra oda fayda etmiycek nasıl geçicek bilmiyorum daha 17 haftalığım
Elifedikli Ozgee123 seni baya erken yakalamış ben 27 haftalıgım 1 haftadır başetmeye çalışıyorum aman dikkat et hemoroid olma o zamn daha da zor😟🫣
El123 pkos_dunyam nasl canm 2 kasık zeytınyagını ıcıp uzerıne ılık su mu ıcıccz benm bausrum makat catlagm var ölğyorm doktor ılac hıc bısey vermıyo
Elifedikli esmanurum tereyagı kabızlık yapıyormus sağlık ocagındakı doktorum dedı sadece zeytın yagı tüketmeye gayret et dedı
Bluex Elifedikli Bendede oluyordu d vitaminine geçiş yapınca duzeldim sizde bırakınca eski halinize dönersiniz merak etmeyin ne yaparsan olmuyor çünkü ilaç etkiliyor sindirimi
Elifedikli Bluex 6 tane vitamin ilacı kullanıyorum doktora dedım hangısı yapıyorsa bırakayım gercekten ıkınmaktan o acıyı çekmekten iyidir dedım ama kullanmadan da okmuyormuş ben anlamadım bu işten birşey
Mucizemolsunn Elifedikli erik marmelatı,yaş üzüm, zeytinyağında beklemiş incir , bunlar çok işe yarıyor üstüne ılık su için ,su tüketimi 3 litre olsun
Elifedikli Mucizemolsunn evet herkez saolsun zeytınyagı dıyor hemen başlayacagım tavsiyelerıne teşekkur ederım 🙂🙏
Bluex Elifedikli Allah Allah bir folik asit kullandim şimdi vitamine geçtim sende niye o kadar çok takviye var kii demmeki doktorun bunu uygun görmüş birakincaya kadar yapacak birsey yok ddemektir.Şimdiden çok çok geçmiş olsun size🙏