Seyma0323 aynen bilemiyoruz belkide kolay olucak öle hikayelrde duyuyorum😃 keşke bilsek demi 😊 göze alamıyorum ben ya haftaya kontrolde söylüycem bakalım aslında beni en çok korkutan zorunlu sezeryan olmak gögüslerim çok ağrıyo ara ara süt geliyo sıvı şeklinde 26 da 27 de farkettim ama emin olamamıştım 2 3 haftadır bariz belli son radde 40 haftayı beklemek bu halde korkunç geliyo hele bide 41 de gelse yılbaşında doğurıyomuşuz😃😃😃😃 gözüm almıyo o yüzden sezeryan istiyorum 🤷♀️
Yine olsa yine spinal sez doğururum 😅😅😍😍
Nihal-Elif35 Sırf 40 41i beklememek için bende olmak istiyorum🙈🤭
Seyma0323 bende bende 😊 bi an önce doğsun istiyorum 😍
matmazelsu ayy benim korkum da o😂
Nihal-Elif35 geldikten sonrada biraz daha dursaydı deriz🤣
Seyma0323 hahaha o kesin doğuran herkez öle diyo😃
MaviKelebek35
Korkulcak hiçbir şey inanki yok kuzum, çevremdeki herkes şaşırıyor bana nasıl ayağa hemen kalktın canın çok tatlıydı diye. Hiçbişey hissetmiyorsunuz zaten 😅😅
matmazelsu yaa içimi o kadar rahatlattınız ki inşallah bende o günleri sağlıcakla görür ve rahat bir doğum geçiririm. Çok teşekkürler.
matmazelsu benimde pazartesi dogumum var inşallah sizin gbi güzel geçer
matmazelsu bende ikinci sezaryeni oldum spinal ilk doğumumda tedirgindim ama hiç abarttıkları gibi değil ikincisi de çok rahat geçti şükür
Mrvkyr
Dualarım seninle inşallah sağ salim kucağına alırsın minik kuzuyu 😍❤️
matmazelsu bende başından beri sezeryan düşünüyorum ama geçen gün elimi kestim bir saat ağladım acıdan sonrasında düşündüm ufak kesikte bile böyleyse sezeryanda ne yaparımmm😑
Beyzarel
Bende aynı böyleydim elimi kessem yarama basıp basıp ağlardım ama inan abartılan kadar yok,3.gün kendi işimi kendim görüyordum ☺️😍
matmazelsu Amin canım çok sağol hepimzin bebisi saglikla doğar inşallah 😘
matmazelsu bazıları ameliyat anında acı hissettiğini ve hemen uyutulduğunu söylüyor böyle bir şey var mı peki
2626
Hayır canım ağrı testi yapılıyor zaten senin uyuştuğuna emin olmadan başlamıyor ameliyat ☺️❤️