Burcualtin9 33+6 inanılmaz sırt ağrısı,bel ağrısı, kasık ağrısı. Her yerim ağrıyo sanki çocuğum içerden beni sömürüyor gibi hiç halim yok 🥺
Btl2022 Emos07 36 haftalığım şuan sadece yatakta dönmekte zorlanıyorum çok nadir midem yanıyor ve bazen bulanıyor 😊
ylzkara1 Zeynep_alya 16+2 yim. Hala çok şiddetli kusmalarım var ve bu hafta bel ağrılarım da başladı :/
Ccayyonn -13. Hafta arası asla beslenemedim mide bulantısından serum dahi aldım su dahi çok zor içtim 🥲 şimdi 15+1 deyiz ve her şeyi yemek istiyorum kana kana su içmeyi de özlemişim🥰
omusun_annesi23 Emos07 11 haftalık oldu bulantılarım cokk aklımdan geçen herşey midemi bulandırıyor 🤦🏻♀️
Lavinyaa8 Emos07 18 haftalığım ve her yerim çatladı ne kullandiysam fayda etmedi benim tek şikayetim bu 😔
Nazlicangrhn-3009 Emos07 22.haftanin sonundayiz bel ağrısı, uyku hali, halsizlik hepsi var sanırım bende 😂🙈
Leylaberk İlk haftalar mide bulantısı kasık ağrısı çektim şuan 16+3 oldum hâlâ mide bulantısı bel ağrısı sol üst bacakta uyuşma mide yanması ve agızda aşırı acılık çekiyorum Allah’ım sağlıklı bir şekilde kucagımıza almayi nasip etsin inşallah