Rukiye24 elifcicek_07 post actm bununla ilgili posta gel belki birimiz bir şey bulmuştur çözüm olarak
PeraTuna Tuba2949 ben de 36. Haftadayım ilk gebeliğim aynı durumdayım gece sağdan sola dönmek zulüm gibi .
Aselsmoms Emos07 26+4 olduk oğlumla 🥰 çok şükür rahim ağrısı dışında başka bir sorunum yok 🥺 inşaAllah hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza 🤲💙
Omerr_ Emos07 11 oldum. Mide bulantisi feleket. 7/24 peşimde. Bugün 4 kez kusdum. Artik dayanilacak vazyetde deyilim. Alıb başımı kaçıp gitmek istiyorum((
Citlembikk Emos07 bende 10 haftalığım ilk günden ber iştahsızlık var ve bir haftadır da kasık ağrım oluyor doktor normal dedi ama insan yine de tedirgin oluyor çok şükür başka şikayetim yok
Egemooms 15+3 mide gazı sorunum var ve normalde de gaz çıkaramayan bir insanım gebeliğimde de aynı sorunu yaşıyorum o yüzden yemek yiyemiyorum yatamıyorum aşırı gaz sancım var benim gibi olan var mı?
yosunp Rumish58_Reyyan valla her şeyi denedim bana mısın demiyor doktor ilaç da verdi şurup o daha kötü yakıyor biraz süt rahatlatıyor sadece
Semanur-51 Meryem_79 evet öyle ama bende hep ufak ufak sivilceler çıkmıştı hatta kız kesin diye düşünmüştüm