Meryem_79 Semanur-51 ay inşallah gecer cinsiyeti çok merak ediyorum kimi de diyor kiz çocuğunda oluyor 🤷♀️
Semanur-51 Meryem_79 evet öyle ama bende hep ufak ufak sivilceler çıkmıştı hatta kız kesin diye düşünmüştüm
Nimetaysun NilAda16 benimde sag kaburgam çok ağrıyordu doktor sağ böbreğin şişmiş dedi bebekte baskı yapiyor ondan dedi
Mom_89 Edasuu inşallah geçer benim ilk başlarda hiç olmadı sonradan durmadan boş öğürtüler daha fena yapıyor.
duygukaratas Meryem_79 o sivilceler ben ilk hamile kaldığım itibari ile var ve hala sivilcem var ergenlikte olmayan sivilce hamilelikte var kız bebek annenin güzelliğini alırmış öyle diyorlar benim de bir kızım olucak 24.3 haftalığız
Meryem_79 duygukaratas aynen ya kolay kolay bende çıkmazdı yaa inşallah gecer bende öyle duydum kız annenin güzelliğini alır diye ama bakalım kizmi benimki ☺
Elifedikli duygukaratas bende 27 haftalık hamileyım ilk aylarda yüzüm pürüzsüzdü bu haftadan itibaren çıkmaya başladılar 😂😂😂
Casperr Ben 17+6 haftadayım halsizlik ve vücut ağrısı oluyor daha çok beslenmeye bağlı olduğunu düşünüyorum benimde iştahım yok açılmadı henüz
Ktugbaa Emos07 33+5 ikinci gebeliğim kasiklarda ağrılar başladı yan yatarken pek hissetmiyorum düz yatınca ve ayakta olunca ağrı giriyo hemen durup durup sancı vuruyo inşallah erken gelmez cimcime
Elifedikli Rukiye24 ani bir hareket yaptıysan veya hep aynı tarafına yatmışsan ani kramplar girebiliyor bende de olmuştu evin içinde bıraz yürüdüm msj falan derken düzeliyor
Rukiye24 elifcicek_07 post actm bununla ilgili posta gel belki birimiz bir şey bulmuştur çözüm olarak
Babyof Emos07 Çok şükür artık 22 haftadayız ara ara nefes almakta zorluk yatış pozisyonunda rahat olamama ve ara ara kasıkta zonklama gibi ağrı ama ilk haftalardaki elimde galeta mide yanmamı bastırmak için napıcamı bilemem kusma herşeyi yemek isteyip hiçbirşey yiyememe çok şükür geçti bakalm 30. Haftalar nasıl olcak
Anneolmak188 Emos07 15. Haftaya giricem 2 saniye iş yapayım ya da en basit sofra kurayım kalbim dışardan görünür şekilde çok sert atıyor eşime hatta gösterdim dün bildiğin yerinden çıkcak otur dedi çok şaşırdı
Zln2152 Sureyya1 elime ultrason görüntüsünü bile vermedi ölçmedi bile sadece 5 haftalıkken olan görüntü elimde var
ycl4644 Esenturgay hem uygulamaya göre hemde kan testi vermeye gittiğim zaman doktorum söyledi 4 haftaydı o zaman 5 hafta oldu tabi 😊