Melisaceyy 18 haftayım bugün. Bebek hareketlendi zannediyorum ama gaz dolaşması gibi birşey oluyor bağırsaklarım da ve gaz çıkarıyorum öyle böyle değil hemde 😅
Csmanl merveiyd ne zaman hissetmeye başladınız 16. Haftaya girdk bugün ama his olarak hareketi hala hissetmiyorum
merveiyd Csmanl Ben de hiç hissetmiyordum endişeleniyordum, 19+3 te bi anda hissettim, çok garip bi şey bi gün önce hiçbir şey yokken bir günde güncelleme geliyor bildiğiniz 😅 İnşallah birkaç haftaya siz de hissedersiniz çok güzel bi his❤️
melikesenq 30+5 ayaklarda ağrı😖 ve bebek hareketlerine bağlı gece sık uyanmalar bir de akıntı rahatsız ediyor artık sık çamaşır değişiyor
Kader_yldrm 28+1 üst karnım ağrıyor ve sırtım beni öldürüyor resmen. İşe gidiyorum mecburen oturarak çalışıyorum oturmak eziyet gibi
ycl4644 Esenturgay hem uygulamaya göre hemde kan testi vermeye gittiğim zaman doktorum söyledi 4 haftaydı o zaman 5 hafta oldu tabi 😊
Stoppedstar Emos07 şu an 35 haftalığım ve şikayetim hamile olmak diyeceğim :)) Sertleşmeler, akşama oluşan gaz sancıları, sürekli tuvalete gitmek, ağırlaşmak, kocaman bir karın, sırt ağrısı ve sol yanın çürümesi 😅😂😂
NilayBurak Emos07 30 Hafta Ve Her Nerde Olursam Olayım Hiç Bitmeyen Su Gibi Akıntı Gelmesi Sabahları Mide Bulantısı 😔🌸
Sercee Angel276250 Ben en güzel çareyi içtiğim suya biraz sirke koyarak buldum mide asidimi dengelediği için kısa sürede bu şikayetten kurtuldum. Hem kabızlık probleminide ortadan kaldırdı.birde gaz yapan yiyeceklerden uzak durmaya çalıştım şuan 13 haftalığız🙏
Tuba2949 Merve201119 Mrb bende 35 im. Geceleri yatarken özellikle sağa sola dönmede çok zorlanıyorum karın için kaslarım sanırım bıçak batması gibi acıyor. Doktorum ilk sezeryandaki yapışıklıklar da Bebek büyüdükçe ağrır demişti çok zor gerçekten. Ama sabır az kaldı
PeraTuna Tuba2949 ben de 36. Haftadayım ilk gebeliğim aynı durumdayım gece sağdan sola dönmek zulüm gibi .
Edasuu Mom_89 Mom_89 11 hafta da yım sürekli öğürme kusma fenayım yani o haftalara gelince geçer diye Umut ediyorum 😟😟😟
Mom_89 Edasuu inşallah geçer benim ilk başlarda hiç olmadı sonradan durmadan boş öğürtüler daha fena yapıyor.
minnakbebem Emos07 11 olduk bugün ama 2,3 gündür bir karın ağrım var nedense bilmiyorum. Mide bulantısı cabası zaten bir şey yiyip içemiyorum az bir şey yesem onuda çıkartıyorum zaten üstüne bir de grip olmuşum iyi mi boğaz ağrısı burun akıntısı derken bayağı kötüyüm yani 😔😔😔
KrtlRmysa1 Haftalığım basindan beri bel ağrısı çekiyordum bu sıralar baş ağrısı ve iştahsızlık var hiç yemek yemesem açlık hissetmiyorum gibi benim gibi olan var mı?