Bsseher ednurr55 bende çok kasık ağrısı çektim başlarda muhtemelen yerleşme ağrısıydı. Zaten her ay başka bir yeri ağrıyor insanın kolay değil 🤦🏼♀️😂
yosunp Rumish58_Reyyan valla her şeyi denedim bana mısın demiyor doktor ilaç da verdi şurup o daha kötü yakıyor biraz süt rahatlatıyor sadece
Yarenkarahan 38+3 olduk oğluşumla 🥰 sancılar,uykusuz geceler,kasık ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum çok fazla. Yine de pozitif olmaya çalışıyorum.Allah yardımcımız olsun 🥰🥰
Ciiseemmm 7 haftalığız mide ağrım oluyor ve yemek yapıp yiyemiyorum kokudan dolayı peynir ekmek makarna gibi şeyler tüketiyorum :( korkuyorum gelişim geriliği olacak diye tüm vitaminlerimi alıyorum
Tiriri Ciiseemmm 5 ay sadece 3 gunde bir serumla beslendim beebek hep 2 hafta onden gidiyordu korkma o senin vududundan buluyor yiyecek biseyler zamanla duzeliyor zaten
ecenuryagiz Emos07 22. Haftadayız oğluşumla😍 15. Haftamda rahim ağzıma dikiş atıldı o günden beri sürekli yatıyoruz ayakta fazla kalmamaya çalışıyoruz bu ikinci hamileliğim ilk bebeğimi 25. Haftamda kaybettim hem korku ve endişe dolu hemde güzel bir bekleyiş rabbim evlatlarımızı sağ sağlim bizlere bağışlasın bu mesajımı gören bizim için dua ederse çok seviniriz çok ihtiyacımız var 😔
Canpolattt 36+2 yiz kızimla 2 gündür uykum olmasina rağmen uyuyamiyorum Kasılmalarimda artti bi yandan mide yanmasi cekiyorum bebekte kanala iniyor ne olacak bilmiyorum🙏
Tugbacmnn Minikimsinn bende aynı sorunu yaşadım her gün ya probiyotik yoğurt yada 1 bardak kefir tükettim 1 ay düzenli bi şekilde her gün hiç aksatmadım bazı günler daha çok zorlandığımda kefir+yoğurt yaptım çok rahatlatıyor. Bir hemşiremin tavsiyesiyle başlamıştım bende
Balemir29 12 haftalığım ve hamilelikte alerji beni mahvetti !!! Kedi alerjisiyle başladı sürekli grip gibiyim sürekli boğaz kaşı tısı hapşırık burun tıkanıklığı nefes darlığıyla devam ediyor sonum hayrolsun 🥺🥺🥺🥺
esra6338 Emos07 22+3 olduk bizim belirtiler tersten geliyor oğlum çok hareketli ilk 3 ay sadece bel kemik ağrısı vardı ne tuvalet ne uyku düzeni ne mide hamile gibi değildim.. sonra bacak krampları arttı bende zaten alerjik rinit ve alerjik astım vardı gebelikle beraber ayyuka çıktı sürekli burun tıkanıklığı ve geniz akıntısı devam ediyor. 4. Ayla beraber sudan tiksindim hâlâ sade su içemiyorum içine naneli şeker mentol aroması katarak içiyorum. İştahım çok açıldı ve bu 2_3 haftadır aşırı kaşıntı var gece uyutmayan kol uyuşması tüm vücudu saran kaşıntı ve bacak krampları yüzünden sarhoş gibiyim. Sürekli uyumak isteği de şimdilerde arttı. Nefes darlığı ve baş dönmesi çok zorlamıştı başlarda şimdi azalarak devam ediyor. Koku hassasiyetim de yeni başladı son 2 haftadır sokakta birşeyler ya çok kötü kokuyor kaçıyorum ya da çok güzel kokuyor aşeriyorum 😄 şimdi 6. Ayın başındayız bakalım doğuma kadar neler olacak 💙
Mucizem_00 Emos07 36. Hafta ellerim uyusuyor parmaklarım tutmuyor zorlanıyorum güj icinde baska skntm yok 🥺