Zln2152 Minik_annee inşallah canım benim. Çok güzel şeyler hissediyordum ta ki düne kadar ama şuan böyle bebeğim her an gidecekmiş gibi herşey kötü olacak gibi hissediyorum anlayamıyorum psikolojik olarak mı öyle oldum ne oldu bilmiyorum yani gece rüyamda kürtaj olduğumu bile gördüysem çok etkilendim sanırım bu olaydan ☹️
Minik_annee Zln2152 doktorun dediklerinden sonra kafanda kurup çok arastirdiysan olabilir amin ol bana da sürekli kalbini duy heyecan yapma saha erken diyip duruyorlardı şuan cinsiyet öğrenmek için sabırsızlanıyorum rabbim verdiyse duyarsın inşallah dualarim seninle pozitif düşün 🥰
Zln2152 Minik_annee evet kuzum dünden beri hep araştırdım o etkiledi beni sanırım. Artık pozitif düşünmeye çalışacağım inşallah rabbim yüzümü güldürür de bende güzel haberler alırım sularını eksik etme canımm🙏❤️ Maşallah kuzum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏
Minik_annee Zln2152 amin inşallah ikimizin de hepimiz sağlıklı sihatli kucağımıza alalım inşallah dualarımi tabikide eksik etmem 🙏🧡❤️
Angelmom_ Zln2152 valla suan 17 haftalik olduk canim, benim bebek gec gorundu ultrasonda bos da olabilir diye düşünmüşlerdi alttan muayeneyle cor zor gorundu dedigim gibi, ama insallah gebelik vardir duacıyım sana canim
Zln2152 Angelmom_ çok sağol canım benim. Bana da vajinal olarak baktı göremedi yani boş bu dedi öyle görünüyor falan dedi de bilmiyorum kaç haftalıkken gördüler senin bebişi canım
Nurrrr90 Zln2152 canım benım seni cok iyi anlıyorum ama hersey olacagına varıyor kuzum sen duanı et rabbime havale et herseyin hayırlısı de inan bana bende coook uzun ve yorucu bir yoldan geldim cok zor şeyler yaşadım ama rabbim ne uygun görürse boynum kıldan ince diyorum inşşş sende cok güzel haberler alıcaksın cok güzel şeyler yaşıcaksın bak bende yarın gidicem dua ediyorum hayırlıysa duyalım kalp atısını rabbim hepimizi mutluluktan ağlatsın inşşş🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Zln2152 Nurrrr90 allahım seninde yüzünü güldürsün inşallah kuzum. Bende çok zor dönemli stresli kötü yollardan geçtim evladımı kendi ellerimle gömdüm o günden beri hiç bir şey beni mutlu etmedi ta ki bu yavrumun varlığını öğrenince kaybım da oldu yine hamd olaun allahım bin şükür halimize vardır elbet bildiğin dedim. Bu yavrumda da çok dua ediyorum gerçekten artık kucağıma alıp öpüp koklamak büyütmek istiyorum evet her annenin hayali bu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏 bende perşembe gidecem hastahaneye kuzum doktor çağırdı yine bakalım ne diyecek hayırlı haberler ile dönerim inşallah 🙏 ah balım sende minik yavrunun kalbini duyarsın rabbim gönlüne göre versin inşallah allahım hepimizi sevindirsin ❤️🥹🐣
Nurrrr90 Zln2152 amiiiiin canım benım inşşş cennette meleğin karşılayacak dünyadada seni öpüp koklayacak bir meleğin daha olacak hiç canını sıkma kötü düşünme rabbim görüyor biz kullarını imtihan ediyor inş bu imtihanların sonunda bizim de yüzümüz gülecek bizde herkes gibi yavrularımızı koklayacaz dualarımı karşılıklı inşşş sende hayırla kalp atışını duyarsın ki inanıyorum duyacaksın 😘😘😘
Zln2152 Nurrrr90 ah kuzumm cennet kuşu oldu işte meleğim. Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın inşallah 🙏 hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza. Rabbim dualarımızı boş çevirmesin hayırlı haberlerle gelelim hepimiz o kalp atışlarını dinlemeyi bana da nasip etsin rabbim 🥹❤️
Nurrrr90 Zln2152 kuzum gittim bugün kalp atışını duyduk miniğimizin sata göre 7+3 ama ultrasona göre 6+4 iyi dedi ben 12 sene sonra kalp atışı duydum inşşş rabbim isteyen herkese nasip etsin birbirimize dua edelim lütfen sağlıkla gelsin bebeişlerimizzzz
Zln2152 Nurrrr90 ayyy kıyamam ya çok şükür minik kuzunun kalbini duydun allahım tamamına erdirsin inşallah 🙏 dualarımdasın kuzum dua et bende yavrumu görüp kalp atışını duyayım Allah’ımın izniyle inşallah 🙏 🥹
Nurrrr90 Zln2152 valla kuzum sende benım dualarımdasın kim varsa isteyen rabbim sağlıklı hayırlı evlatlarla mükafatlandırsın bizleri🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🖤
Zln2152 Nurrrr90 aminnn amin inşallah 🙏 rabbim herkesin yüzünü güldürsün kuzum bende perşembeye hayırlı haberler ile dönerim inşallah ❤️🥹