Zeze1792 Kuzum ben de yoğun bulantı ve kusmalar yaşadım, başta doktor prilam dışında ilaç önermedi, zoferi serum olarak almıştım gözüm açılmıştı gerçekten yaşadığımı hatirlamistim ,o yüzden zofer istedim doktordan vermedi ,prilam kadar güvenli bir ilaç değil hap olarak yazmicam sadece üst üste günlerce yoğun kusmaların olursa arada bir serum olarak verelim dedi , aklıma böyle kurt düşürdüğü için malesef ne kdr kussam da zofer almamak için direndim ama sonucunda 8 kilo verdim zaten zayıftım kemiklerim sayılır hale geldim az kalsın hastaneye yatıracaklardi 🥺 bebişe bi sıkıntı olmadı kilo verişim ama beni mahvetti kalp çarpıntılarim oldu vs , diyeceğim o ki bu mide bulantısıni yoğun yaşamayanlar bilemez ,kalkıp da öyle zararlı böyle zararlı ben prilam iciyorum yok zofer kanser hastalarına kullaniliyo diye havalı havalı konuşanlara bi tane yapıştırasim geliyordu , kâr zarar oranına bakican kuzum ,tabi ki dayanabiliyorsan olabildiğince az iç ama dayanamiyorsan napican yani içicen mecbur ,bu kusma olayı gerçekten insanın tüm zevkini neşesini yaşam enerjisini götürüyor 🥺