melegimhosgeldin1 Suheyla2 kız bu daha cooookkk minnak yaa 😂🤭ama kiz gibi geçti içimden Tabi sadece hiss şuan bebiş minnacık🤭😂
Suheyla2 melegimhosgeldin1 ayyy hadi inşallah Rabbim çnce sağlık versin dün çok kanamam oldu ama şükür bebiş iyi kızımı arkadaş olsun istiyorum
12ulku40_ Zln2152 çok sevindim bebişini görmüşsün gözün aydın allahım kucağına almayı nadıp etssin sağ salim sağlıklı sekilde
melegimhosgeldin1 Ceylan2301 bildiirm baktığın yerde üstünde foto yükle var cnm orda sayfaya yonlendiriyo bide link veriyo onu buraya yapistircaksin
tirtilinannesiii Zln2152 ay çok şükür 😀 kaç gündür görüyorum seni hepte dua ediyorum rabbim kucağınada almayı nasip etsin 😍😍
Zln2152 tirtilinannesiii yaaa balım Allah razı olsun ettiğin dualardan🙏🥹 Gördüm çok şükür içim nasıl rahatladı bir bilsen inşallah sağlıkla ilerler gebeliğim allahım sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🥹😍
melegimhosgeldin1 naneli_seker sadece. Tahmin kız geçti icimsen ama daha net belli olmaz cnm yanılma payı yuksek