Moon_light Zln2152 hayirli olsun , rabbim dualarini kabul etti, sag salim kucagina almayida nasib eder insallah❤️
Zln2152 Moon_light çok sağol balımm allahım sizin benim hepimizin duasını kabul etti bin şükür 🙏 rabbim sizden de razı olsun çok dualar ettiniz 🥹 şükür yavrumu da gördüm inşallah kucağımıza almayı nasip Eder rabbim 🥹❤️
melegimhosgeldin1 Ceylan2301 bildiirm baktığın yerde üstünde foto yükle var cnm orda sayfaya yonlendiriyo bide link veriyo onu buraya yapistircaksin
Ceylan2301 melegimhosgeldin1 çok teşekkür ederim canım ❤️ 12 haftaligiz bizde tahminini merak ediyorm 🤭
melegimhosgeldin1 naneli_seker sadece. Tahmin kız geçti icimsen ama daha net belli olmaz cnm yanılma payı yuksek
naneli_seker melegimhosgeldin1 anladim canim bitane oglum var bitanede kız olsun istiyorum sen kac haftalikken anliyorsun
melegimhosgeldin1 naneli_seker 12 den küçükse eğer sadece tahmin his Kesin bı şey denilemez sonrası az çok yapıdan falan anlasiliyo
beyzanur_badeli0  Bana da cinsiyet tahmininde bulunur musunuz ? Bir de bu kaç mm olduğunu kilosunu nereden görüyoruz acaba
melegimhosgeldin1 beyzanur_badeli0 yeşille cep yazan boyu ama kilosunu göremedim cnmdaha çok minnoş ama kıza benziyi
Buseceyb melegimhosgeldin1  Kuzucum bana da bi bakarsan sevinirim, teşekkür ederim, beybim iyi ama rahim dışında kanama alanlarım varmış
Buseceyb melegimhosgeldin1 Amin güzelik dualarınıj yanında beni de kat iyileşsin kanama alanı, teşekkür ederim tahminin için, bakalım sağlıkla büyüsün gelişsin yeter ki cinsiyet hiiiiç farketmez :)
naneli_seker melegimhosgeldin1 tmm canim ayin sonunda kontrolum var ozaman seni yine rahatsiz edicem 🙈🙏
melegimhosgeldin1 Buseceyb ewet ewet yeterli sagliklila gelsin minnos♥️♥️Dualarima kararın merak etme senide taze annecik♥️♥️