minikmucizemmmmmm Çin takvimini deneyen var mı kızlar bende 6 haftanın içerisindeyim baktım ordan kız çıktı ne kadar doğrudur acaba kuzenimde bakmıştı erkek çıktı oğlu oldu eltim kızları aynı şekilde çin takvimiyle😂
Zln2152 minikmucizemmmmmm ben ilk çocuğumda Çin takvimi Rus takvimi hepsine baktı. Hepsinde kız çıktı ve kızım olacağını öğrendim ama erken doğumla kaybettim maalesef. Yani Çin takvimine inanıyorum bir kaç kişinin daha doğru çıkmış😂
minikmucizemmmmmm Zln2152 yaa nasip tabiki ama bilemedim bakalım neyimiz olcak sağlıkla ellerine ayaklarına kavuştursun rabbim hepimizi🤲🏼🤲🏼🥰
Analikonline Zln2152 ay ben de yaptım ama onu 3 farklı sitede var hepsinde aynı çıkmadı ama biri kız diyor ikisi erkek anlamadım 😄 sen hangi cin takvimini yaptın 🤣🤣
melegimhosgeldin1 Suheyla2 bildirime baktığın yere foto yükle var ya Orda biyere yonlendiriyo seni link veriyo onu yapistiriyosun buraya o kadarcik🤭
Suheyla2 melegimhosgeldin1 ayyyy sinir oldum kullanıcı adıaı epostama hatalı diyor çatlarım şimdi ben
Buseceyb melegimhosgeldin1  Kuzucum bana da bi bakarsan sevinirim, teşekkür ederim, beybim iyi ama rahim dışında kanama alanlarım varmış
cenn Zln2152 tam kaçıncı haftanızdı😊Gözünüz aydın olsun hayırlısı ile kucağınıza alın. Karından mı göründü😊
Zln2152 cenn sağol canım teşekkür ederim ☺️ 6+5 haftalıktı dün muayene olduğumda evet karından göründü