babymom_8 Moon_light Bizim kesemize çok benziyor erkek diye düşünüyorum. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌺🤲🤲
catandgirlmom melegimhosgeldin1 haha teşekkür ederim tahmin için bu hafta 11 olduk öğrenincr size yazarım 🥹
Incitp melegimhosgeldin1 bende kız hissediyordum doktorumda kız hissediyorum diyordu 10+5 de kalbi durdu 🥺 korunmayı bıraktım bu ay inşallah tutar dua et bana da lütfen
melegimhosgeldin1 Ada3636 kız tahmin ediyimde ne ablası kaç yaşındasın😂😂♥️Daha tazeyim bende abla mi hiih 😂😂😂neyse işin şakası kız yapısı gördüm ama Yanılma payı oldukça yüksek büyüyünce tekrar bakalım♥️
Ada3636 melegimhosgeldin1 benim ilk kiizmada çok erkek dediler ama kız çıktı inşallah buda erkek cikar ya😂😂😂😂
cenn Zln2152 tam kaçıncı haftanızdı😊Gözünüz aydın olsun hayırlısı ile kucağınıza alın. Karından mı göründü😊
12ulku40_ Zln2152 çok sevindim bebişini görmüşsün gözün aydın allahım kucağına almayı nadıp etssin sağ salim sağlıklı sekilde
tirtilinannesiii Zln2152 ay çok şükür 😀 kaç gündür görüyorum seni hepte dua ediyorum rabbim kucağınada almayı nasip etsin 😍😍
Zln2152 Selinms evett Allah razı olsun ettiğiniz dualar İÇİN güzel dilekleriniz için kuzumm🙏❤️ Allahım hepimizin gönlüne göre sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah 🤲🥹❤️