Ebru_cekin06 sultan96 al bendede okadarvalla dur bakalim bende haftaya 35 haftalikken gidicem ne diycek
Ebru_cekin06 Annesininportakali53 vala ben döndümü bilmiyom haftaya ogrencem inşallah herketli bizimkide iste ilk hamilelim hic boyle degildi bukadar agri sizi cekmedim bu cok baski yapiyor asaya bazen ilki 39 hafta doğmuştu canım bu bakalim 37 38 hissediyorum saglicakla gelsin
Minnosumm89 Ebru_cekin06 32/4 deyim. Tansiyonum çıktı sanırım ellerim şiş ayaklarımda. Erken doğum olcak dediler ciğer geliştirici iğne yaptılar. Zordayım valla. Evdede 1 yaşına girmeye 5 günü olan bi bebem var. Annem geldi yanımda. Ama bakalım 2 hafta daha doğurmasam iyi olcak gibi
cimcimemmmm Minnosumm89 canim ben de ayni durumdayım 2 doz ciger geliştirici de oldum ve acikligimda var 2 cm . Korkma dinlenebildigin surece gider gittiği yere kadar . Cunku 32 de yatırdılar bak suan 34 oldum hatta yarin 35 olacam inslah 🤲☺
Ebru_cekin06 Minnosumm89 benimde 2 yasinda oglum var canım Allah yardimcin olsun az daha beklesik bebis ya en azindan 36 37 en onemlisi sağlıcakla gelsin aşk kuş ☺️
Minnosumm89 cimcimemmmm ay benimde 1 buçuk cm kalmış açılmama çok tırsıyorum. Kızımı 35/4 de 6 cm açıklıkla gitmiştim acil sezeryanla doğdu. 7 gün küvözde kaldı. Bunda da öyle olsun istemiyorum yA kucağımda evime gelmek istiyorum. İnşallah hayırlısını kolaylıkla nasip etsin Allahım
Hatice_Bahri Ebru_cekin06 valaha her an gelecek korkusuyla sureklı temızlık yapıyorum . Sağolsun kaynanam geldı bugun bahçemin cımenını bıctı garajımı düzenledi . Elıne Sağlık yarı işimi yaptı cunku ağrım çok oluyor sonra yapamıyorum artık hıc bır şey oğluma zor bakıyorum o derece geceler haram oldu 😂 uyku muyku yok mıgdem yanıyor resmen
sinemkiz 35 haftaligiz geceleri sanci giriyor :(( inshallah sagsalim Yavrumuzu alalim kucagimiza Bebis dogdu buttonu ne ki?
cimcimemmmm sinemkiz uygulamaya ilk girdigin sayfada en altta bebeis dogdu şeklinde yazi var ona tıklayınca dogumdan sonra bu hesabındandiger uygulamaya geçiş yapıyor. Bebek uygulaması da var ya orada devam ediyoruz. Tabi istediğinde buraya da girebiliyorsun
Emily37 Ebru_cekin06 37+0 haftalık hamileyim.şu son 10 gündür regli ağrısı gibi ağrım var bide belim çok ağrıyor kasılmalarımda var ama nts’de gram sancım yok açılmamda yok.pazartesi kontrole gidicem tekrar eğer sancı açılma yoksa 16 kasım sezaryenim var eğer sancı açılma varsa 9 kasımda kısmetse.
taze_anne79 Ebru_cekin06 bizde 00.00 itibariyle 35 haftalık oluyoruz bende çok ağırlaştım geceleri karnım taş gibi oluyor gündüz de oluyor ama pek etkilemiyor gece aşırı rahatsız ediyor. Üstüne bide 2 yaş sendromlu,tuvalete yeni alışmış bebem var ama inanıyorum atlaticaz bu günleri ☺️🥰
cimcimemmmm Neslismom yaa sende mi ne güzel az kalmış hepimize 🥰 guzel doğum hikayelerimiz olsun. Rabbim selametlik versin hepimize 🤗🤗
cimcimemmmm Kubramuallime yaa. Olsun saglikli olsunlar da bebislerimiz . Benimde bel fıtığım var. Ameliyat olmuş muydun daha önce