Ebru_cekin06 Nasilsiniz nasil gidiyor agrilsr varmi bebis dogdu butonu çıkmış bu aralar hicbisey yapasim yok sizdede oylemi arada bir enerji geliyor 1guh iyiysem 2 gun halsizim hicbisi yapmak istemiyorum gibi sizler nasılsınız
cimcimemmmm Ebru_cekin06 benim agrilarim erken başladı ya. Regl sancilari dışında jarnimda sertleşme cok oluyor . Kasilma cok oyle olunca hareket edemez hale geliyorum
yaasemin Ebru_cekin06 çok şükür şimdiye kadar hamileliğim çok güzel geçti bi süredir sadece mide yanmam var özelikle akşamları sık idrar çıkıyorum 35+0 olduk yarın kontrolümüz var heycanliyim oğlumu gorucem😍😍 uyku çok fazla var doyamıyorum uyumaya her isimi kendim yapıyorum bi sıkıntı yok bin şükür 🙏
mor_menekse Ebru_cekin06 bende bu gece 36+0 olucam. Baya farkediyor son haftalar.yalanci sancılarım başladı bazen gece regl sancısı giriyor sonra geçiyor. Sırtım belim kemiklerim tutuldu heryerim sanki. Dün doktora gittim bebek kanala yerleşmeye baslamis. Hayırlısı sağlıcakla alalım evlatlarımızı kucağımıza 🤲
Adamiranin__annesi 34 haftaligim birden bisey oldu snki agirlastim dere tepe düz geziyordum kaç gündür hiç bisey yapasım yok
AyseKA Adamiranin__annesi ben de gezdim gezdim gezdim şimdi 34. Haftadayım çok zor geliyor adım atmak bile.
Maliefem cimcimemmmm zaten 35 haftanız bitiyor 34+6 da 35+0 olunca 36 ya girmiş oluyorsunuz bende 34+6 yim 35 bitiyor 🌺
cimcimemmmm Ozzge31 canim cok varsa normal değil çünkü ben dogum sürecine girmişim ilaçlarla biraz durdurduk .
Thaaa Ozzge31 benım 32 hafta ama bendede çok sıddrtlı bel ağrım bacak ağrım oluyor bırde karnm çok sertlerıyor hep yatsam anca 😏
yaasemin cimcimemmmm inşallah canım hepinizin öyle olsun kim önce dogurursa haber versin yakın günlerimiz 😅😅
sekerpare3 cimcimemmmm bende ayni sekil 34 haftalikken sancılar basladi oyuzden ilaclarla 2 hafta durdurduk. Suan 36 olduk ilaclari kestik ve adet sancıları tejrardan başladı. Hangi ilaçla durdurdunuz canım
Birannecikkkkk cimcimemmmm merhaba. Nasıl ağrılarınız vardı. Ben de şu an ağrı yaşıyorum ara ara sol kasiga ağrı giriyor biraz da bekim ağrıyor. Ne yapayım bilemedim 32. Hafta bitmek üzere
Etkinkaya mor_menekse Aa günümüz aynı ben de bu gece 36+0 olucam. Benim de kızım baş aşağı duruyor ama daha kanala yerleşme yok dediler. Hiç sancı da hissetmiyorum. İnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız.
A_cemilik mor_menekse bende de aynıları var haftaya kontrolüm var sanki her an doğuracak gibi hissediyorum.
Ebrarabla_06 Ebru_cekin06 35+1 haftalık olduk canım benim bel ağrıları var bu aralar ama enerji doluyum kızım gece boyunca hiç rahat vermiyor tuvalette gitmekten bayağı bir hareketli bu aralar prensesim her işimi kendim yapıyorum çok şükür bebiş doğdu butonu 34 ncü haftada geldi bize hayırlısıyla gelsinler inşallah canım benim 🥰
ldyarse Ebru_cekin06 35+4’teyim dediğiniz gibi bir gün iyi bir gün kötüyüm midem çok kötü hep bulanıyor iki üç gündür kasık ağrılarım oluyor ara ara doktorum 33. Haftamda doğum egzersizlerine başla dedi ama ben korkuyorum ilk hamileliğim deneyimli anneler bilgi verirse sevinirim
sultan96 Ebru_cekin06 38+0 😅 dün kontrole gittim istiyorum ki gel sancin başlamiş açilman da var desin hemen doğurtsun ama yook gidiyorum haftaya gel diyo Regl ağrısı gibi ağrım var karnım kasıklarım aciyo uykum var uyuyamiyorum herşeyi yapasım var ama hiç bişey yapasım yok öyle karma karışık bir his biran önce doğurup rahatlamak istiyorum
Ebru_cekin06 sultan96 al bendede okadarvalla dur bakalim bende haftaya 35 haftalikken gidicem ne diycek
Annesininportakali53 Ebru_cekin06 35+3 haftalığız hiç durmuyor hareketleri canımı çok yakıyor ama canı sagolsun sağlıkla alayımda kucağıma başka bir derdim sıkıntım yok çok şükür bide uzun süreli uzanmak iyi gelmiyor bana hemen bacaklarım ağrıyor yürümek çok iyi geliyor o yüzden oturmuyorum🤭 bebişim 30 .haftadan beri baş geliş normal doğum ilerliyoruz vaktinde sağlıkla gelirler inşallah
Ebru_cekin06 Annesininportakali53 vala ben döndümü bilmiyom haftaya ogrencem inşallah herketli bizimkide iste ilk hamilelim hic boyle degildi bukadar agri sizi cekmedim bu cok baski yapiyor asaya bazen ilki 39 hafta doğmuştu canım bu bakalim 37 38 hissediyorum saglicakla gelsin