Papatya1997 Ebru_cekin06 agrım yok şükür doğumuma 12 gün kaldı Sezeryan olacağım zorunlu olarak Suan 36+3 üm Sezeryan 14 kasım 🤭
Neslismom Ebru_cekin06 yarın 35 oluyoruz bende aynı valla 1 gün iyiysem 2 gün yatış sürekli bi uyku hali 3 hafta kaldı doğuma 2. Sezaryenimi olacam haftaya perşembede kontrole gidicem tam gün verecek doktor bakalım hayırlısı
cimcimemmmm Kubramuallime yaa. Olsun saglikli olsunlar da bebislerimiz . Benimde bel fıtığım var. Ameliyat olmuş muydun daha önce
sekerpare3 cimcimemmmm bende ayni sekil 34 haftalikken sancılar basladi oyuzden ilaclarla 2 hafta durdurduk. Suan 36 olduk ilaclari kestik ve adet sancıları tejrardan başladı. Hangi ilaçla durdurdunuz canım
cimcimemmmm sekerpare3 hastanede yattım serumlar felan takiliyordu . Simdi evdeyim progestani kullanıyorum gunde 2 defa canim
Berelfgun Ebru_cekin06 sağ kaburgamın altında çok fena ağrım var bıçak saplanıyor gibi zaten büyüdükçe yerinide sevmiyo resmen ayak izine kdar belli oluyor sürekli vuruyor hiç uyumuyor nerdeyse
cimcimemmmm Neslismom yaa sende mi ne güzel az kalmış hepimize 🥰 guzel doğum hikayelerimiz olsun. Rabbim selametlik versin hepimize 🤗🤗
Etkinkaya mor_menekse Aa günümüz aynı ben de bu gece 36+0 olucam. Benim de kızım baş aşağı duruyor ama daha kanala yerleşme yok dediler. Hiç sancı da hissetmiyorum. İnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız.
mor_menekse Etkinkaya amin inşallah canım benim ara sıra oluyor bu ara sancı sık olmasa da gece bazen regl sancısı gibi oluyor belimde sancı.galiba yalancı sancı . Bebis kilosu ne acaba senin 😇
yaasemin cimcimemmmm bende senden haber bekliyordum ilaki yazarsın diye ne diye yürek hoplati bu kadar 🤭😅😅
Ebru_cekin06 cimcimemmmm benimde vajinamda baski bar hatta bi ara resmen kafasini hissetim o derece vurdu oraya
cimcimemmmm Ebru_cekin06 acaba kanala mi girmiş benimki de girmis oturamıyorum pek agrisi oluyor . Klozette bile otururken duvara tutunuyorum o derece Hele de o dk hareket ettiyse Allahim canim cikiyo 😅
Ebru_cekin06 cimcimemmmm aynen yatakts yatarken saga sola donerken iste otururken dedin gibi batiyo bence kanala baski yapiyorlar doktoruma sorcam haftaya birde toplanmasi var iste hareketleri dahada net anlasiyor doğuma yakin heraketleri azalmiyirmuydu ya🤣