Zuzu6901 Tinasu sorma ben de aynıyım. Bide ters hala bizimki. Aşağı kısmıma çok vuruyor. O da tuvalet ihtiyacını arttırıyor 😂 Allah yardımcımız olsun
Sedamete Bebekdelisi umarım çok daha fazla kalır karnında canım ama gelse de korkma Allah’ın izniyle yaşar bu aylar yaşama şansı çok yüksek Rabbim yardımcın olsun 🙏🏻
Perimemmedova Kizlar merhaba 27+4 haftaligiz bir gun çok hareketli oluyor sonrasi gun daha az hareket takipi sizde nasil?ben bir az endiseliyim
Zuzu6901 Perimemmedova öyleler canım. Bazen aşırı hareketli bazen çok sessiz oluyorlar. Korkma. Haftalarimiz ilerledikçe düzene girer diye düşünüyorum. Ama günlerce hissetmesen sıkıntı olabilir o zaman doktoruna basvurabilirsin
Tinasu Daffyy bende ya sorma gündüzleri iyiyim hareketliyim ama akşam yemeğinden sonra bana bi ağırlık geliyo yuvarlanıyorum sanki bide akşam olunca kaburgam başlıyo ağrımaya otursam dert yatsam dert yatsam uyusam gece tuvalet mesaisi 😅
Leylazerr Selinay29 ya ben 24 haftalıkken 715 dedi perşemde randevum var 28 haftalık oluyoruz bakalım kaç olacaz😅
Daffyy Tinasu okurken bu ben dedim o derece. Akşam yemekten sonra şişiyorum sanki oturup kalkmak bile işkence belim kopuyor😅doğuma kadar nasıl idare edicem bilmiyorum 😅
Leylazerr Elif-dogan aman sağlıklı olsun da arkadaşım 39 haftasında 2000 kilogram gibi bebeğini kucağına aldı küvezde de kalmadı sapa sağlam kilo önemli değil sağlıklı olsnda bide her bebek aynı değil seninle aynı haftada olup kilosu fazla ise dert etme
Leylazerr 28 haftalıklar kaç kilo aldınız ben 73 ile hamile kaldm 78,5 oldum daha ne kilo alacaz bilelim😅😅
Zeynep_Asellll Tinasu 27+1 olduk kızımla🌸 Maaşallah geceleri uykudan uyandırıyor dans ediyor galiba içeride😅