surprizyumurtam- Oslemasel öyle ama bebek için hiçte uygun değil ya yeni dogmus ilk gebeligmiz nebileyim bari 2 kişilik olsa Ardahan bile odalar 2 kişilikmis
Oslemasel surprizyumurtam- açılma sancı olmadıysa karsa git gel yapmayayım diye, sancı açılma varsa gideceğim Kars’a, yol yoruyor beni. Doktora ben önerdim sancım açılmam artarsa tekrar geleyim dedim. Olur dedi
Oslemasel Oslemasel canım doğum yaptım bugün devlet hastanesinde, korktuğumuz gibi değil ebeler hemşireler gayet de yardımcı oluyor, sağ Salim atlattım
Zynppp4 surprizyumurtam- Doğumunuzu nerde yaptınız acaba bende normal düşünüyorum ama Kars araştırma normal doğum yaptırmıyor diyorlar
surprizyumurtam- Zynppp4 evet araştırma yaptırmıyor devlette de normal doğumda doktor secemiyorsun bir de yanına refekatci almıyorlar normal doğum yapanlar dogumhanenin oldugu kısımda odaları varmış
-Dyg- Zynppp4 araştırmada ülkü hoca sadece takipli hastalarına normal doğum yatırıyor bende onun hastasıyım son kontrolümde kendisine sormuştum ama diğer doktorlar hakkında bilgim yok