Oslemasel surprizyumurtam- araştırmada Ayşe ülküye de gidebilirsin, hemşire arkadaşım onu önermişti. 38+4 oldum
Oslemasel Oslemasel canım doğum yaptım bugün devlet hastanesinde, korktuğumuz gibi değil ebeler hemşireler gayet de yardımcı oluyor, sağ Salim atlattım
surprizyumurtam- Oslemasel öyle ama bebek için hiçte uygun değil ya yeni dogmus ilk gebeligmiz nebileyim bari 2 kişilik olsa Ardahan bile odalar 2 kişilikmis
Oslemasel surprizyumurtam- açılma sancı olmadıysa karsa git gel yapmayayım diye, sancı açılma varsa gideceğim Kars’a, yol yoruyor beni. Doktora ben önerdim sancım açılmam artarsa tekrar geleyim dedim. Olur dedi
Zynppp4 surprizyumurtam- Doğumunuzu nerde yaptınız acaba bende normal düşünüyorum ama Kars araştırma normal doğum yaptırmıyor diyorlar
surprizyumurtam- Zynppp4 evet araştırma yaptırmıyor devlette de normal doğumda doktor secemiyorsun bir de yanına refekatci almıyorlar normal doğum yapanlar dogumhanenin oldugu kısımda odaları varmış
-Dyg- Zynppp4 araştırmada ülkü hoca sadece takipli hastalarına normal doğum yatırıyor bende onun hastasıyım son kontrolümde kendisine sormuştum ama diğer doktorlar hakkında bilgim yok