surprizyumurtam- Oslemasel ama bebek hijyeniklik açısından hiç uygun değil ki bagisikliklari düşük nebileyim doğum sonrası giyinip edeceksin dikişler var çok skntli değil mi ya
Oslemasel surprizyumurtam- günlük doğum çok oluyormuş, yetersizmiş yataklar mecburen 4 kişilik, refekatçi de alırsalar bebeğe. Bulaşma ihtimali yine yüksek. Bebeğinizin kilosu var, sezeryan daha mantıklı
Oslemasel surprizyumurtam- açılmam olmasına rağmen sancı hissetmiyorum, hatta karnım aşağıya bile inmedi. Doktorum karın kasların güçlü olduğundan hissetmiyorsun demişti. O yüzden yarın buradaki acile gidip nst çektirecem
surprizyumurtam- Oslemasel Oslemasel dün nst de sancı çıktı mı peki ne güzel ilgilenmis sznki bende inslh bir açılma olsa. Suni sancı açılmayı da sağlıyor mu biliyor musunuz acaba
surprizyumurtam- Oslemasel kaç haftaliktiniz siz? Arastrmaya olmzsa yarın gdeyim müjde hanımı duymuştum ona gtmek istedim iki gün aradm muayenesi yok dediler kontrol için gdeyim sezeryan derlerse orda olurum en azndn devlette hiç netlestirilmedigi için kafam çok karisti
Oslemasel surprizyumurtam- araştırmada Ayşe ülküye de gidebilirsin, hemşire arkadaşım onu önermişti. 38+4 oldum
surprizyumurtam- Oslemasel öyle ama bebek için hiçte uygun değil ya yeni dogmus ilk gebeligmiz nebileyim bari 2 kişilik olsa Ardahan bile odalar 2 kişilikmis
Oslemasel Oslemasel canım doğum yaptım bugün devlet hastanesinde, korktuğumuz gibi değil ebeler hemşireler gayet de yardımcı oluyor, sağ Salim atlattım
Oslemasel surprizyumurtam- açılma sancı olmadıysa karsa git gel yapmayayım diye, sancı açılma varsa gideceğim Kars’a, yol yoruyor beni. Doktora ben önerdim sancım açılmam artarsa tekrar geleyim dedim. Olur dedi