Aaaysee Durulay3 tüm mom ailesi seni bekliyor su an canım 😂 mutlaka haber et bize de sana zahmet çok tuhaf cidden
yaasemin Durulay3 Ben şok nasıl bu zamana kadar bilemezler o doktor kör mü görmedi ikincisini ve siz nasıl hissetiniz bu zamana kadar şaşkınım şuan 🙄🙄
Minik_annee Durulay3 ay valla abla Türkiye değil dünya bekliyor baya mesaj gelmiş hepimize haber ver bak catlarim 😁o değilde diğer saklanan bebegin cinsiyeti ne acabaa🤭takildigim yere bak😅
edb06 Düşük yaparken kanama falan olmadı mı yani düşük yaptın mı dediler öylece. Karın şişliği ikizde farklı olmuyor mu. Tek gebelik gibi mi karnınız. Çok tuhaf :) sağlık ocağındaki ebeler yanılıyor olabilir bence :)
Durulay3 edb06 canım vala ne kanamam oldu ne düşük karnım da normal hamile karnı yanı çok harekli heryerde yanı
Minik_annee Durulay3 ayy inşallah vardır ama ben var olarak hissettim ya ne biliyim oda erkek oluyormuş🤭🤭
Durulay3 iremkarademiir vala kuzum hersey olabılır ben şuan sağlıklı düşünemiyorum herseyın hayırlısı olsun 😂🙏🏻
Durulay3 elmaliturtam vala yapmadım kuzum doktor kendı gıder dedı küçük olduğu için ama gitmedi ne kanama ne birşey geldı garip
elmaliturtam Durulay3 valla öyle bir şey de yaşamadıysaniz olma ihtimali yok mu var bence. İnşallah hayırlısı ne ise o olur :) haber bekliyoruz