Evinttnc Mucizemibekliyorum_ hayır tarlusel verdi o kadar zaten iğneler bitti çatlatma iğnesi kullanıp oviteralla iğnesi bu akşam vurup Allah nasip ederse cumartesi günü yumurta toplama olucak 😊
yasemin9222 Mucizemibekliyorum_ merhaba transferiniz oldu mu bizde de aynı sıkıntılar var bende transfer için adetimi bekliyorum
Mucizemibekliyorum_ yasemin9222 benim yarın yumurta toplamam var 😇 daha transfer aşamasına gelemedik. Sizin kaç embriyo ve kaçıncı gün acaba ?
Cicimannem Kızlar ben 12.11.2022 taze 5 günlük transfer oldum. Bu gün transferden sonraki 9 günüm,test negatif hüç umudum kalmadı 🥲😭
happiestMom Cicimannem canım hemen karamsarlığa kapılma cok erken test yapmıssın biraz daha bekle bakalım. Ben adet olmadan birgün önce yaptım erken gebelik testini o bile cok cok silik cıktı kan verdim 13 cıktı sen düsün. Biraz daha bekle en az 10 gün sonra tekrarla bakalım testini.
yasemin9222 Cicimannem gün aşırı tekrar baktir canim artar inslh kac embriyo transfer edilmisti birde kaçıncı gün
Edaap Cicimannem bende transfer oldum canım bugün 8.günüm cumartesi kan vericem.İnşallah tutunmuştur bebeklerimiz