Cicimannem sunax verdim canım malesef negatif-0,44 🥲 Dr ilaçları durdur bi kaç güne adet olursun dedi,dünyam yıkıldı resmek 😭
Evinttnc Mucizemibekliyorum_ merhaba canım sürecim 2 hafta önce rahimde yamukluk olduğu için ameliyat oldum şuan bekliyorum 2 adet görüp gidicem transfer için canım yumurtalar toplandı rahim ameliyat oldum şuan transfer için de bekliyorum ikinci adetimi ☺️ sen ne yaptın canım
Mucizemibekliyorum_ Evinttnc ya geçmiş olsun hepsi sana şifayla bebeğine kavuşturmaya sebep olsun inşallah😍 bende yumurtalar toplandı transfer hazırlığı için cuma gideceğim nasipse🤲🏻 Senin kaç embriyon bar dondurulmuş
Evinttnc Mucizemibekliyorum_ çok tşk ederim canım benim rabbim seninde inşallah güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah 🤲
Mucizemibekliyorum_ Evinttnc benm çok toplandı 33 tane ama 3 tane dondurldu. Senin kaçıncı gün dondurldu canım
Evinttnc Mucizemibekliyorum_ aaa polikstlik overinmi var senin ? Baya toplanmış ama az çıkmış canım benimkiler şükür 3 tane 5 güne geldi bitane 6 güne ilerledi onuda dondurdular .
happiestMom Cicimannem canım hemen karamsarlığa kapılma cok erken test yapmıssın biraz daha bekle bakalım. Ben adet olmadan birgün önce yaptım erken gebelik testini o bile cok cok silik cıktı kan verdim 13 cıktı sen düsün. Biraz daha bekle en az 10 gün sonra tekrarla bakalım testini.
Evinttnc Mucizemibekliyorum_ anladım olsun sağlam olanlarlada güzel bi şekilde ilerlersin inşallah canım kaçıncı denemen şuan bide bi tanemi iki istiyorsun ?