Busssssra guzelanne01_ ikinci hamileliğim sat’e göre 7+6 yız. Mide bulantısı yaşıyorum ara ara karnımda ağrı oluyor o kadar :)
Zln2152 1busra_ inşallah öyle olur balım inan doktor öyle deyince ağlaya ağlaya eve geldim bu seferde olmadı dedim 😔 sen şuan kaç haftalıksın kuzum inşallah benim bebişte gösterir kendini
Nurdan1604 Zln2152 sen gönlünü ferah tut tatlım inşallah geç döllenmedir ve sağlıkla gelir 😍 bende yarın gidicem kalp atışı için inşallah duyarım dua edin bize de 🙏🏻🤍
Zln2152 Nurdan1604 ah kuzum inşallah bebişinin kalp atışlarını duyarsın kuzum iyi haberlerle gel🐣❤️ Benimki de inşallah geç döllenmedir balım dua edin kötü düşünceleri kafamdan atmaya çalışıyorum hayırlısı olsun inşallah 🙏
Nurdan1604 Zln2152 inşallah tatlım inşallah hepimiz sağlıkla alırız inşallah kucağımıza 🙏🏻😍 1 buçukta randevum 😍
Aysenur222 Emine_pektas01 canım bende 5+4 haftalıkım benimde işl gebelik senin gibi oldu inşallah kucagımıza alırız
Emine_pektas01 Aysenur222 amin inşallah canım hayırlısyla Kucağımıza almak nasip olur inşallah be hayla bellim agrıyor inşallah geçer 🤲
Dilaracngzz guzelanne01_ walla bizde 7+6 haftaligim ilk başlarda siskinlik vardı baş ağrısı iştahsızlık ama sabahları bel ağrısı çekiyorum bazı günler arada bir de mide yanması oluyor ilk bebeğim inşallah sağlıkla kucagima almayı nasip eder rabbim ,♥️
Zln2152 1busra_ anladım kuzum bende dün muayene oldum doktorum kese var bebek dedi büyük ihtimalle boş gebelik dedi
Zln2152 Nurdan1604 ay maşallah kuzumm çok sevindim senin adına darısı başıma olur inşallah 🙏 kaçıncı haftadasın kuzum ❤️🥰