Nurdan1604 Zln2152 bugün gördüm tatlım daha önce tek keseyi görmüştüm 6+4 de kalp atışını ve bebegi gördük 😍🤍
Kaderoz1 Kızlar 5+3 haftalık hamileyim bugün kontrole gittim çok şükğr kese göründü bebek falan çok iyi dedi yalnız ulturason kağıdında 6+1 gözüküyor yanlışlıklık olabilir mi kalp atışınıda 2 3 güne duyarız dedi ama
Zln2152 Nurdan1604 ay maşallah kuzum bana da dua et inşallah bende görürüm balım boş gebelik söyleniyor bana da
Nurdan1604 Zln2152 inşallah canım benim inşallah geç döllenmedir de sende sağlıkla görürsün bebeğini 🥺
Kelebque Sulemsiii ben henüz duyamadım. Haftaya kaldı. Allah sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin. Kaç haftalıkkrn duymuş oldunuz?
Kelebque Ebuss97 bende 6+2 deyim. Kalp sesini duydunuz mu? Bir de benim lekelenmem oluyor. Siz de var mı böyle bir şey? Bulantınız oluyor mu? Nasıl hissediyorsunuz?
Betulturan 7+4 haftalığım akşamları yemek sonrası midem bulamıyor ve istiğfar ediyorum benim gibi olup bulantı hapı kullanan varmı ?
Elifsu01 Zln2152 ben sizi perşembe gidecektiniz diye biliyordum. Size çok dua ediyorum yarın hayırlı haberlerle gelin inşallah. 🥰🤍
Zln2152 Elifsu01 yaaa kuzummm çok teşekkür ederim ☺️ olur haber ederim yarın size de aslında perşembe gidecektim ama içim rahat olmadığı İÇİN yarın başka doktora özele gidecem
Esma-99 Zln2152 sata göre 6+5 ama doktorumuz 5 haftayla uyumlu kese dedi içi boş bebek göremedik benimde cuma kontrolüm inşallah