ddilaraas Sisilla bende aynı böyleyim ama yatıncada rahat değilim sureklı mide sorunu yasıyorum evın ıcınde tur atmaya baslıyorum gecsin dıye gun sayıyorum artık
-Gr- Dilan_ylmz hemen koyulasmio ama gun gectikce koyulastiysa artiyor demektir sorun yok yani canm 5 haftanda falan kesende gozukur
mjgnylmz-21 _beybisolar123 Bnde kalp atisini duydum gitmedimm dun kusmam oldugu icin acile gittim bna da gm20 gun sonra gel dedi sagsalim alrz kucaginiza insallah
Nurdan1604 Zln2152 yaaa neden ki belki yerleşme kanamasıdır kötü düşünme hiç sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 😍 haber et bize de ne olduğunu ❤️
Zln2152 Nurdan1604 muayene oldum kuzum bugün tam 6 haftalık olduk ama kese boş dedi geç döllenme de olabilir dedi bilmiyorum ya
Sulezeynep momysss ilk çocugun 8 ikinci 4.5 yaşında buda doğana kadar 5 yas olur aralarında Allah nasip eder insaAllah😊
Pptyaa Dilan_ylmz evet evet bende toplamda 5 test yaptım evde olduğu için bitsin diye 2-3 günde bir yaptım hafif hafif koyulasti en son 5 haftada yaptım ikiside aynı koyulukta cikti
Dilan_ylmz Pptyaa kan testi vermek istiyorum 2 gün önce deferim 34du ama silik çizgi vardı bugün gitsem düşünmek etkiler mi acaba ya
1busra_ Zln2152 benim de öyleydi tatlım korkmana gerek yok ben de 6. Haftamda gittim daha yok dedi ancak dedi bugün gittim hafif hafif belirginlesiuor artık senin de öyle olur korkma 😍
Mervenrdrmz Dilan_ylmz kesin hamilesin bence ben 6 haftalık hamileyim hala çok net çıkmıyor böyle çıkıyor
1busra_ Kızlar merhaba bisey danışmak istiyorum 28 Ekim Cuma günü kontrole gittiğimde doktorum tam 6 haftalık demişti, bugün sonuçları almaya gittim ultrason kağıdında 6+1 gösteriyor neden sizce niye böyle gösteriyor normalde 6+5 olması lazım
Nurdan1604 Zln2152 sen gönlünü ferah tut tatlım inşallah geç döllenmedir ve sağlıkla gelir 😍 bende yarın gidicem kalp atışı için inşallah duyarım dua edin bize de 🙏🏻🤍
Zln2152 1busra_ inşallah öyle olur balım inan doktor öyle deyince ağlaya ağlaya eve geldim bu seferde olmadı dedim 😔 sen şuan kaç haftalıksın kuzum inşallah benim bebişte gösterir kendini