Pemberuya Btl_zngn ben canm 🥰 7 haftalığım Allah kısmet ederse Temmuz sonu gösteriyor uygulama ama sezeryanda 38. Hafta oluyor sanırım. 15 Temmuz falan eğer normal olursa Temmuz sonu lakin 22 Temmuz kardeşimin düğünü bide. Kırk Perşembe bir araya gelecek😅😅
Btl_zngn Kizlar bugun resmen sol tarafimda gobek deliginin hafif altina dogru cok net hareket hissetmeye basladim bu imkansiz gibi bu hafyada ama var mi hisseden suan 11+4teyim
Tugba_42 Btl_zngn gerçekten bende 2_3 gündür seyrine gibi biseyler hissediyorum eşime hatta ben biseyler hissediyorum ya çok erken ama olabilir mi diye soruyorum çünkü gaz bağırsak hareketi gibi seylero biliyorum bu çok daha farklı birşey içim bir degisik oluyor ya 😊🥰
Zehradmrci Ben 12 hafta oldum hala hiçbir şey hissetmiyorum bi de covid oldum cuma günü kontrol var inşallah bebeğe bi şey olmamıştır 🥲
Sevval0308 Zehradmrci canım içine kuruntu düşürme olmamıştır Allah’ım izniyle. Bende test yaptırmadım ama büyük ihtimal covid geciteik 8+5 dim o zaman şimdi 11+1 im daha doktora gitmedim o günden ama halen öksürüğün devam ediyor hayatım boyunca böyle hasta olduğumu hastirlamiyordum. Rabbim esirgesin korusun beklesin evlatlarimizi
Zehradmrci Sevval0308 aynen canım ben de senin gibiyim hiç bu kadar kötü olmamıştım Allah yardimcimiz olsun annelik böyle 🤲🏻
Sevval0308 Zehradmrci aminn kuzum inşaallah🥰evet daha şimdiden elhamdülillah içimize düşmüş rabbim tamamına erdirsin hepimizi sagsalim gelsin minnoslar 🥰
arirangg Kızlar 9+1 olan var mı? Bir daha kontrole ne zaman gideceksiniz. Beni maalesef 1 ay sonra çağırdı beklemek zor
arirangg cherryblossom7 Canım 10 gün önce demişti doktor. 12’ye denk gelecek. 12’de bir şey mi yapılıyor
busrabrbr Ben de 10+2 haftalık hamileyim 🥰 2 hafta sonra kontrole gideceğim bakalım heycanla bekliyorummmm
Feslegenn 11+2 sat a göre doktora göre 11+5 ken %20 yanılma payıyla kız bebek dedi çok şaşırdım erken diye hep kız hayalim.vardi tabi çok sevindim ama erkek dese şaşırmadım küçük haftayken kız olduğunu öğrenip değişmeyen var mı değişir vs diyorlar hep 🥺😅