cgdm-trzi yumamiii genelde sabahları ama gün içinde de oluyor dün akşam bi tabak yemeği zar zor yedim iştahsızlığım da var
Sinem94 Lenasiya ikili test yaptirıcam fetal dna risk varsa yapılıyor diye biliyorum siz yaptiracakmisiniz
Tugba_42 Sevval0308 10+4 olduk canım aynen öyle birde benim 3 gebelik kaybım var iyice korkuyorum dua edin inşallah bu kez sağlıkla bebeğime kavusuyum 🥺🙏
Lenasiya Sinem94 doktorum fetal DNa yaptıracaksan ikiliye gerek kalmaz dedi şu an biraz araştırmadayım ama eşim yaptırmak istiyor en azından ne rahatsızlık varsa kendimizi ona göre hazırlarız diye düşünüyor
Nilosfirarda19 Btl_zngn adetimden 3 gün önce öğrenmiştim hemen iğneye başlamam lazımdı çünkü 3 kaybım var bu 5. Gebeliğim 🥰 ben 37.haftada mecburi doğum yapacağım için temmuzu kaçırıyorum kıyısından 🥹 şu an 10+5 💐
cherryblossom7 Lenasiya Lenasiya bizde yaptıracağız ikili de doktor gereksiz risk çıkabilir dedi en temizi fetal dna imis aklımız da kalmasın olsun dedim
Sinem94 Lenasiya ben yaptirmayi düşünmedim doktor da bu konuda bişey söylemedi ikili yapalim dedi zaten ikili temiz çıkarsa gerekmez diye düşünüyorum