Sevval0308 Valla en son 8+5 de gittim bir ay sonra gel dedi yılbaşına geldiği için öncesinde gideceğim 12+3 de felan bugün kasik ağrım var bnimde. Zaman gecmiyor valla. Bugün 11+1 iz yavrumla 💋
Tugba_42 Merhaba arkadaşlar ikili test yaptırdım ultrasonda ense kalınlığı normal burun kemiği normal diğer bulgular normal ama kanda bakılan triozomi 13-18 riski 31:1 çıktı yani yüksek riskli böyle birşeyle karşılaşan oldu mu acaba
Sevval0308 Zehradmrci ben daha gitmedim gittiğimde söyler herhalde 12 nin içinde olacağız Allah’ın izniyle haftaya
Bahrr Zehradmrci tam 12. haftada ikili tarama için gittim henüz erken dedi bilmiyorum belki devlet hastanesi olduğu için belki de görememiştir ondan söylemedi. Haftaya özele gideceğim belki söyler.
Zehradmrci Sevval0308 özelse söyler canım tahminde bulunur en azından benim ilk bebegimde 11 de tahmin etti 14 te kesinleşti
Zehradmrci Bahrr ben de 12+3 te randevum var devlete gidiyorum herhangi bi tahminde bulunursa gitmem özele ama hicbi sey demezse 14.haftada özele gitmeyi düşünüyorum 😌
Btl_zngn Kizlar ses verin ne var ne yok kac ay gecti 32+2 oldum sizler ne durumdasiniz sezeryan olucagi icin haziranin son haftasi olarak belirledi doktorum haziran annesi oluyorum 😀
Sevval0308 Btl_zngn canım 31+5 den günaydın 😂şuan bebis ters eğer dönmezse benim de Haziran sonu sezeryan ama inşallah döner hayirliisyla çünkü normal doğum.istyorum :)
Aysnrbtnn Btl_zngn 32+3 oldukkk taşınma süreci çıktı benim cok cok stresliyim yaa ben doktorum bayramda yok korkuyorum bayramda doğar diye bizim bebiş
Feslegenn Btl_zngn 33+1 benimde kızım olacak inşallah 🥰 şimdilik doğum şekli belli değil 15 25 Haziran arası olur dedi doktor