Sevval0308 Bahrr canım benimde yalnızca uyku hali ve sık idrara çıkma vardı. Ama iki gündür grip olmusum burun akintisi tikaniklik baş ağrısı o beni mahvetti. Bizd bugün 9+4 uz elhamdülillah.gecen hafta cumartesi kontrole gittim doktorum bir ay sonra yani 12. Haftada gel dedi. Çok sabırsızlanıyorum sanki günler gecmiyor
Sevval0308 Tugba_42 ne kadarlık oldun canım normal dedi doktorum ben sorunca Ama işte hissedemiyoruz çok küçükler diye anne kalbi rahat etmiyor :(
dtml Tugba_42 göğüs hassasiyetim benim de epey azaldı. Mide bulantım da ilk zamanlardaki gibi değil ama yine günden güne değişiyor.
Tugba_42 Sevval0308 10+4 olduk canım aynen öyle birde benim 3 gebelik kaybım var iyice korkuyorum dua edin inşallah bu kez sağlıkla bebeğime kavusuyum 🥺🙏
yumamiii Btl_zngn ben de 4+3 valla herke modumu düşürüyor ümitlenme diye ama ümitliyim ilk hamileliğim düğük olabilir galan diyorlar
arirangg yumamiii Öyle bir şart yok. İlk hamileliği düşükle sonuçlananlar olduğu gibi sağlıkla kucağına alanlar da var. İçini ferah tut🥰
Sevval0308 yumamiii Allah esirgesin.yiyecek ekmeği varsa zaten halter taşisan yine kalır bebiş.sen kulağını sağır et seni mutsuz edenlerle en azından şu sıra arana mesafe koy. Eski zamanlarda ilk gebelikte düşük mü vardı ? Şimdi niye böyle moral bozuyorlar ki? İnşaallah sağ salim alacağız bebislerimizi kucağımıza Rabbime dayan🥰
arirangg Bahrr Ben de pazartesi gidicem. 7+4 haftalık bugün. Kalp atışını bir kez dinledik. Pazartesi tahlil sonucu göstermeye gidicez. Gitmişken yine görürüm🥰 İştahım yok hiç, göğüs ağrılarım arttı. Biraz zor geçiyor. Bulantı için prilam dr kullanıyorum
cgdm-trzi Sevval0308 17 temmuz görünüyor ama sezaryen olacağım için 10 temmuz kendi doğum günümde doğurmayı istiyorum 🌸 nasip olur inşallah 🙏🏼❣️