Hilol25 Btl_zngn bende tam 4+6 da öğrenmiştim adet olucakmışım gibi kasık ağrılarım vardı çok normalmiş doktorum normal dedi şuan 7+5 ara ara kasık ağrısı yine var 6 haftalık olduktan sonra felaket bir halsizlik ve aşırı uyku hali yaşadımki hala yaşıyorum bide bugün çok az bi kanamam oldu 🙁
Tugba_42 Merhaba hanımlar ben 9+3 günlük hamileyim gebelik belirtilerim kayboldu benimle aynı haftalarda olanlar başında belirtiler yaşayıp şuan kaybolan var mı acaba
Bahrr Tugba_42 benimde göğüs hassasiyetim dolgunluğu kayboldu zaten çok belirtim yoktu yani sorun olduğunu sanmıyorum 10+3 haftalığım bende sıkıntı olacak bir durum yoktur
[silindi] 10+2 deyim hala evde yatıyorum, mutfaktan oturma odasına yürüsem yoruluyorum, bu nasıl bir şeymiş ya Bitmek bilmiyor, kimse bana hamileliği böyle anlatmamıştı
arirangg Begum1996 Yüksek ihtimalle duyarsın canım ama duyamazsan da tedirgin olma. 7-8. Haftaya kadar uzayabiliyor. Ben de bekliyorum 7+3’te gideceğim kalp atışı duymak için
Bahrr Temmuz anneleri neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor? Belirtiler devam ediyor mu bitti mi? Benim aşırı halsizlik yorgunluk vardı biraz azaldı pazartesi günü kontrole gideceğim.
femme Bahrr bende pazartesi gidicem 🥰 daha kalp atışını dinlemek için gitmedim pazartesi 8 +0 oluyoruz
Sevval0308 Bahrr canım benimde yalnızca uyku hali ve sık idrara çıkma vardı. Ama iki gündür grip olmusum burun akintisi tikaniklik baş ağrısı o beni mahvetti. Bizd bugün 9+4 uz elhamdülillah.gecen hafta cumartesi kontrole gittim doktorum bir ay sonra yani 12. Haftada gel dedi. Çok sabırsızlanıyorum sanki günler gecmiyor
arirangg Bahrr Ben de pazartesi gidicem. 7+4 haftalık bugün. Kalp atışını bir kez dinledik. Pazartesi tahlil sonucu göstermeye gidicez. Gitmişken yine görürüm🥰 İştahım yok hiç, göğüs ağrılarım arttı. Biraz zor geçiyor. Bulantı için prilam dr kullanıyorum
Sinem94 Bahrr idrara sıkışık olunca daha mı net oluyor ? 22 sinde ikili test için gidicez idrara sıkışık gelin diye not düşmüş 🤔