Mel_ Sevval0308 bulantılarım var ama kusma yok Allahtan. Kasık ağrımda var hafif regl ağrısına benzer ama normal bunlar. Bulantının bir an önce bitmesini bekliyorum 🙈
Susamcik01 Sevval0308 benim zorunlu sezeryan olduğu için sanırım erken doğum da yapma ihtimalim var erkenden belirleyelim diye konuştuk doktorla pazartesi kabaca çıkartırız dedik ondan belki belli olucak 😂
Susamtohumununannesi Mel_ sabah yataktan kalkarken unutuyorum Allah sesiyle tüm ev halkını uyandırmış oluyorum:) rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize çok bekledim ben onu belirtisine kurban olurum🥰🥰
arirangg Kızlar ben de 6+3 haftalığım. 6+0’dan beri midem bulanıyor. Doğum uygulamaya göre 24 Temmuz. Aslan burcu oluyor galiba :)
[silindi] Btl_zngn benim doğumum da haziranın sonu görünüyor temmuz grubuna layık gördüm kendimi geldim 😄
Hln32 femme bu cumartesi ivin randevu verdi doktorum gel kalbini dinleyeceğiz dedi zaman durdu sanki cumartesi gelmiyor korkuyorum duyamamaktan siz suydunuz mu
Sevval0308 Hln32 ben iki hafta önce duydum kuzum bugün 8+3 olduğuma göre tahmini 6+4 de felan duyduk herhalde elhamdülillah . Siz kaç haftaliksiniz
Hln32 Sevval0308 6+2 oldum bugün 5+4 keseyi gördük cumarteside işte kalp icin cagirdi çok heycanlıyım