Btl_zngn @themom_ merhaba burdan en ust solda takip edebilirsiniz boylelikle paylasilan hersey bildirim olarak gelir
Btl_zngn Sevval0308 9 temmuz gorunuyo ama ben sezeryanim ilk dogumum buda sezeryan olucak daha erken olabilirdi belki ama kurban bayramina geldigi icin bi saglik sorunu olmazsa 39+5e kdr dayanmak istiyorum kurbandan sonra olsun 3 temmuzda 😄
Susamcik01 Sevval0308 6 Temmuz gösteriyorsam sezeryan olucağı için bilmiyorum daha karar veremedik doğum tarihine doktorlara konuşmadık pazartesi belli olur heralde 😂
femme Sevval0308 benım etrafım yengec dolu en başta eşim 😊 iş yerınde 2 patronum 😊 ortancı erkek kardesım 😊
Hln32 femme bu cumartesi ivin randevu verdi doktorum gel kalbini dinleyeceğiz dedi zaman durdu sanki cumartesi gelmiyor korkuyorum duyamamaktan siz suydunuz mu
femme Sevval0308 cok kıskanc ve aşırı duygusal,hep gülek ,komık asla somurtgan değil 😄 bızımkıler boyle 2023 temmuz bebeklerıde böyle olurmu bıılemedım 😄
Arzerskn 7.haftadayım hala kasıklarımda ağrı oluyor ilk göğüs hassasiyetiyle şüphelenmiştim hala göğüslerim felaket acıyor ve çok fazla bulantım var ikinci kızımda da bulantım son ana kadar hiç geçmemişti inşallah bu öyle olmaz☺️🙏
Sevval0308 Arzerskn inşaallah canım. Ben 8+4 um ara ara kasık ağrısı ve ağlama halı beni esir almış durumda 😱😱😂😂
Sevval0308 Susamcik01 Pazartesi nasıl belli oluyor kız daha 7 ay var 😅 sezeryan tarihi şimdiden mi belli oluyor
elifile38 2 temmuz pazar görünüyor benim doğum ama bu kurban bayramı zamanı doktorlar izinde olur felan diyorum nası denk gelicez hayırlısı bakalım, hiç derdim yok gibi 7 ay sonrasını takıyorum kafaya😅
Sevval0308 elifile38 ee hepimizin ortak sorunu 😅😅en büyük sıkıntımız bunu kafaya takmak olsun kuzum bebislerimiz sağlıklı olsun daa
Susamcik01 Sevval0308 benim zorunlu sezeryan olduğu için sanırım erken doğum da yapma ihtimalim var erkenden belirleyelim diye konuştuk doktorla pazartesi kabaca çıkartırız dedik ondan belki belli olucak 😂