Kaderoz1 Esma-99 evet kuzum gittiğimde keseyi ve yolk kesesi görüldü bebekte 2 3 güne oluşur dedi 1 hafta sonrasına randevu verdi kalp atışı için
Bebekliannee Susamcik01 bugün gittim birşey vermedi normal dedim keseye baktı geçen haftaya göre büyümüş dedi . Fitil ilaç vs gerek yok dedi yolladı eve 🤷🏻♀️ anlamadım . Keseyi gösterdi bana bebek görmedim içinde. Birşey de demedi bebek adına
Susamcik01 Bebekliannee doktordan doktora değişiyor demeli ben tüp bebek ile gebe olduğum için zaten alıyordum hepsini
Bebekliannee Sinem94 yok vermedi ama ekranda bana gösteri kesen geçen haftaya göre büyümüş dedi. Keseyi gordum şekli filan düzgün sorun yok dedi. Ama ben içinde bebek vs. Görmedim 6+2 yim.
Melinayinannesi Bebekliannee bende 6+3 oldum banada tipatip aynilarini soyledi strese girdim ins normaldir 🤲
Bebekliannee Sinem94 8+1 de gidicem ya net olsun diye. Şimdi bazıları bebek nasıl vs yok dediler içime kurt düştü
Bebekliannee Susamcik01 anladım canım. Bugun baktım lekelenme durmuştu. Zaten çok yoğun gelmiyordu ama oda geçmiş gibi. Lekeyi çok sorun etmedim kendime de gittiğimde neden bebek yok vs sormadım hep o aklıma geliyor şimdi . Kimi diyor 6+2 de kalp atisi duyuluyor vs. Ne bilim farklı hissettim
Sen5155 Kızlar merhaba bizde 5 kasımda keseyi gördük ama doktorum 15inde çağırdı kalp atışı için 6+1 ya da 6+2 oluyor galiba. Çok erken gibi geldi bana yazdıklarınıza göre kalp atışını duyamaz sanırım. Doğru mu anladımmm
Esma-99 Sen5155 eğer geç döllenme değilse duyabilirsin canım genelde hepimizin geç döllenme oluyor yani aslında daha küçük oluyolar doktorun çağırdıysa muhtemelen duyarsın eğer duymasan bile stres yapma daha zamanın var
cherryblossom7 Sen5155 merhaba acaba kaçıncı hafta da gördünüz keseyim ben randevu aldım.ama erken mi acaba diyorum
mothertobe1994 Sen5155 Selam canim ben 10 gun once muayeneye keseyi gormeye gittim. Daha sonra bugune doktor bana muayene verdi. Bugun tam 6+1 haftaligim kalp atisi duyuldu 🙏🏻 Duyulabilir yani ama cok kucuk.
tirtilinannesiii Sen5155 bende şuan 6+2 yim ama henüz gitmedim biraz daha beklemek istiyorum kalp atışı için eğer giderde duyarsan banada haber ver ki hemen gideyim😀😀
tkbz @Sen5155 muhtemelen bebeği kesede görmek için çağırmıştır dün ben de gittim 5+2 iken keseyi gördük haftaya çağırdı yeniden
tkbz @cherryblossom7 5+2 deydim uygulamaya göre ama doktor tam 5 haftaya uyumlu dedi. Keseyi gördü ama bebeği göremedi
Sinem94 Bebekliannee kesede sorun yok neden bebek olmasın yolk kesesi göründü mü o bebeğin varlığına işaretmiş