Seleme101 Btl_zngn bende 4+4 te öğrenmiştim zaman hiç geçmiyordu 😄şuan bebeğim 21 günlük kucağımda 🤲🦋
Feslegenn Btl_zngn benimde aynı 5+5 te gittim bugün yilk görünüyor burası bebek olacak yer dedi büyük de görünüyor aslında boyu nasıl sizin yolk dediğinin ardında bebek mi var aceba demedim değil bende 😂
Btl_zngn Feslegenn ay icim rahatladi iyki acmisim bu postu ayni haftalarla konusmak ben hep boyle bebek olusmicak gibi dusunup korkuyodum herkesin ayniymis ❣
anayimbenanaaa @Feslegenn benim şu an 5+2 perşembe günü doktora gidicem 5+5 de bebek daha oluşmamış mı oluyor canım
Feslegenn anayimbenanaaa yolk dedikleri görünüyor içinde dolu dedi bu bebek olacak dedi yani vajinadan bakılırsa kalp atışı görünür ama gerek yok dedi
Kbra43 Selam kızlar geçen hafta keseyi girduk yarın kontrolüm var kalp .atisini duymak icin.Bulantilarim çok kötü ilaç kullandığım halde berbat bir haldeyim😭
Susamcik01 Bende 5+1 oldum bugün bebeği gördük haftaya kalp ataşını görmeye gidicez yerleşme kanaması yaşıyorum ama doktorumun da haberi var normal dedi. Aslında çok çok az lekelenme bugün 2 kere geldi leke o kadar
Bebekliannee Susamcik01 6+2 yim sende lekelenme nasıl geliyor. Bende kahverengi yada çamur gibi leke geliyor. Doktora gitmedim merak ettim. Ara sıra geliyor her tuvalete gittiğimde gelmiyor. Doktor size progestan verdi mi lekelenme için
Tatlim2307 Kizlar merhaba bende ilk heyecanimi yasiyorum allah isteyen herkese nasip etsin dun tahlil verdim beta 14806,17 cikti sat 23 eylül normal mi degerim uygulamaya gore 6 +4 haftalik
Bebekliannee Tatlim2307 kan değeri şu satten sonra önemli değil 6+4 olmuşsunuz bir hafta sonra kalp atışı için gidebilirsin
Susamcik01 Bebekliannee aynı o şekilde ilk gelen inanılmaz açık renk geldi pembe korktum baya sonra hemen gittim doktora yerleşme kanaması dedi korkma dedi. Dün akşam üstü gene geldi bu sefer açık tenk kahverengi gene normal dedi ama dinlen yat bol sıvı tüket dedi doktorum
Susamcik01 Bebekliannee onun dışında Protestan iğne yaptırdı direk ilk önce gelmeden. Sonra hapa geçtim zaten lutinus fitil alıyorum estroferm alıyorum sabah 2 akşam 2 lutinus sabah öğle akşam bir de Protestan hap 3 kere oldu
Aylinslmci Kızlar merhaba bende 5+5 günlük hamileyim yarın doktor kontrolüm var kese inşallah görebiliriz 🫶🏻
Likayolcusu Aylinslmci ben 4+2 de gittim kese görünmedi rahim kalınlığı vardı 6+5e randevu aldım inşallah kalp atışı ve keseyi beraber görürüm
Bebekliannee Susamcik01 bugün gittim birşey vermedi normal dedim keseye baktı geçen haftaya göre büyümüş dedi . Fitil ilaç vs gerek yok dedi yolladı eve 🤷🏻♀️ anlamadım . Keseyi gösterdi bana bebek görmedim içinde. Birşey de demedi bebek adına
Kaderoz1 Esma-99 evet kuzum gittiğimde keseyi ve yolk kesesi görüldü bebekte 2 3 güne oluşur dedi 1 hafta sonrasına randevu verdi kalp atışı için