tkbz @"Sen5155 inşallah, inan ki ben de çok heyecanlıyım, keseyi gördük bebeği göremedik boş gebelik yaşarsam diye çok korkuyorum içimden sıkıntıyı atmaya çalışıyorum
Sen5155 tkbz ama galiba bu hafta da sadece kese gözüküyor. İnternetten baktım da kese büyümesi ve yolk kesesi gözüktü falan yazmışlar 5 haftalık için
mothertobe1994 Sen5155 Selam canim ben 10 gun once muayeneye keseyi gormeye gittim. Daha sonra bugune doktor bana muayene verdi. Bugun tam 6+1 haftaligim kalp atisi duyuldu 🙏🏻 Duyulabilir yani ama cok kucuk.
Susamcik01 tirtilinannesiii normal vanım herkeste olmuyor zaten ne güzel olmamış ben leke görümce progesterın hapa başladım günde 3 kez
tirtilinannesiii Sen5155 bende şuan 6+2 yim ama henüz gitmedim biraz daha beklemek istiyorum kalp atışı için eğer giderde duyarsan banada haber ver ki hemen gideyim😀😀
Meryemcansever Btl_zngn 5+2😂 ikinci gebeliğim ilk kızım 5.5 aylık Linclenmeden söyliyim isteyerek yaptık 😂kızıma kardeş kdkdkd ben hep aralsrında 1 yaş olsun istiyorum ikiz gibi Rabbim nasip etti🙏😂
Meryemcansever Sen5155 duyar canm benim ilk gebeliğim de 6 haftalığa varmamıştı kalp atışını duyması cıhazdan cıhaza değişir
tirtilinannesiii Meryemcansever aslında endişeli değilimde meraklıyım sadece😀😀 okuyorum forumları herkesin neredeyse lekelenmesi olmuş neye göre acaba diye meraklandım😀😀
tirtilinannesiii Susamcik01 geçmiş olsun canım yani bana göre sanki o leke gelince bebek tutunmuş gibi algı oluştu o yüzden biraz merakm oldu
Susamcik01 tirtilinannesiii aynen bende o yüzden olmuş ama herkeste olmuyormuş canım o beş çok korkuttu ama q