DDemett Merhaba çok şükür bız bugun bebısımın kalp atışını duyduk hersey çok güzel dedı doktorumuz 12 haftada kontrole gıdıcez hem ıkılı tarama testımız olucak 🥰🥰
mothertobe1994 Esma-99 yoo bebegi gormek ve kalp atisini duymak icin henuz erken dedi doktorumuz. Carsamba gunu kontrolumuz var 🙏🏻
Mzg_15 Btl_zngn adetlerim düzensiz geçen ay 30 Eylül’de adet görmüştüm Ekim’de olmadım yarın test yapacağım inşallah bende bu posta temmuz annesiyim diye yorum atmak nasip olur 🥺
Zhr111 Mzg_15 ovulasyon testleri ile yumurtlama gününü takip edebilirsin canım inşallah güzel haberler alırsın 🌸
Bahrr Kızlar kalp atışından sonra bir daha ne zaman çağırdı doktor ya da siz ne zaman gideceksiniz yani kaçıncı haftada
mothertobe1994 Kaderoz1 evet benim de ayni oldu, son adet tarihime gore kesenin gelisimi 1 hafta ilerde gosterdi ultrasound ama doktorum anormal bir durum yok hersey saglikli gorunur dedi 🙏🏻
Esma-99 mothertobe1994 mothertobe1994 benimde 1500 dü gözükmedi sanırım normal o halde heyecanla cuma gününü bekliyorum
mothertobe1994 Esma-99 sanirim ben bir yerde 3000’in uzerinde olmasi gerekir gorunebilmesi icin diye bir yazi okumustum
Btl_zngn Arkadaslar 5+4suan kontrole gittim bugun yolk salk midir nedir o olusmus bebisi gormedik yine 1 hafta sonra tekrar gel dedi bakalim giden var mi kontrole
Esma-99 Btl_zngn bende cuma gidicem canım genelde yolk saç oluşumca bebekte oluşuyormuş darısı başıma inşallah ♥️
Feslegenn Btl_zngn benimde aynı 5+5 te gittim bugün yilk görünüyor burası bebek olacak yer dedi büyük de görünüyor aslında boyu nasıl sizin yolk dediğinin ardında bebek mi var aceba demedim değil bende 😂