Patricia Saaaaa sana çok varmış canım🙈 o 1 gün hatta bebiş gelene kadar bir 9 ay kadar bekletsin valla çok zor bir bekleyiş🤲🏻🥰
Nergis__ Patricia geçen ay cinsiyet erkek dedi doktorumuz emin olmak için bu ay tekrar kontrole gidecez kesin diyince ufaktan hazırlıklara basliycz o kadar eğlenceli o kadar güzel bişey ki Rabbim isteten herekese nasip etsin
Patricia Nergis__ canım ortak giyilecek renklerde beyaz minnak çoraplar bodyler ya da böyle müslin örtüleri bataniyeleti alabilirsin 🙈 ay çom güzel bir alışveriş ya
ilydn Qnl hemde nasıl 🤷🏼♀️ Sona yaklaştık iyice nasıl geçti anlamadım bile şuan zaman geçmiyor ama doğum stresi bastı 🥹😂
nuurrceren Patricia aaaiiiyy hemde nasıl.. ha geldi ha gelecek diye beklemedeyiz 🤭 siz de bu günleri hayırla ve sağlıkla göresiniz inşallah 🥰💛
Patricia Fundayakut ben 10 kilo aldım o yüzden biraz ağır hissediyorum kendimi🙈 şimdi ay başı maaşım yatsın perde halı çekmece organizatörleri vs onları alayım bir de deterjanlarımı alayım ufak ufak yıkayıp ütüleyip kaldıracağım