Patricia Mucizebebek2 oyy sen yeni mi anniş oluyorsun hadi hayırlısı nazar boncuğu tak kuzum dikkat et kem gözlere
Patricia Saaaaa sana çok varmış canım🙈 o 1 gün hatta bebiş gelene kadar bir 9 ay kadar bekletsin valla çok zor bir bekleyiş🤲🏻🥰
Patricia Nergis__ canım ortak giyilecek renklerde beyaz minnak çoraplar bodyler ya da böyle müslin örtüleri bataniyeleti alabilirsin 🙈 ay çom güzel bir alışveriş ya
Bsra12_- Patricia evet az kaldı çok şükür kalça üstüm o kadar ağrıyo ki bazen yürümekte bile zorlanıyorum hiçbişey yapmak istemiyorum 😥
Patricia hulyaca valla şükür ki ne şükür bir an önce kucaklaşmak istiyorum. Milletin doğumunu açıp izleyip böyle kordon bağı kesilmeden anneye veriyorlar ya oturup ağlıyorum ona🙈😂🥰
Kbra_0134 Şafak 56 ama 15gun sonra kontrol var doktorum aç karnına gel.her an doğuma alabilirim dedi tansiyon yüksekliğinden dolayı hayırlısı olsun bakalım
Patricia Kbra_0134 hayırlısı olsun tabi sezaryen olacaksa zaten 40. Haftaya kadar tutmuyorlar genelde 38de alıyorlar
Sevgisahraazra Patricia canim ben daha tam öğrenemedim ilk erkek dediler sonra kız detaylıyada giremedim kısmet olmadı yarın bı özele gidicem renkli ultrason w gircem tam olarak öğrenirim insallah
Patricia Sevgisahraazra öğrenirsin bence büyüdüler çünkü dönmemezlik yaparsa o zaman göstermeyebilir gitmeden konuş. Ben 12. Haftada konuştum seni merak ediyorum bize kendini göster dedim bacaklarını açtı 😂😂😂 ve sonuç erkek