Zelalbozan Patricia Amin inşallah Allaha bütün annelere ve anne adaylarına sağlık ve selametle bebeklerine kavuştursun
Patricia BetulYilmaz ahaha 1 gün öndesiniz😂 valla bende çok heyecanlıyım kucağıma alacağım günü bekliyorum
Patricia Fundayakut 2023ün ocak ayında doğacak bütün bebekler erkek galiba🙈 ohh az kaldı hazırlıkları yapmamız lazım
Patricia Nergis__ ayyy seni o kadar iyi anlıyorum ki🙈 bende 99 yazarlardı kıskanırdım ay bana daha çok var derdim. İnan gözümü açtım kapattım 99 olmuşum ve sanki hazırlık yapmaya hiç vaktim kalmamış. Bence ufak ufak hazırlan
Nergis__ Patricia geçen ay cinsiyet erkek dedi doktorumuz emin olmak için bu ay tekrar kontrole gidecez kesin diyince ufaktan hazırlıklara basliycz o kadar eğlenceli o kadar güzel bişey ki Rabbim isteten herekese nasip etsin
Patricia Fundayakut ben 10 kilo aldım o yüzden biraz ağır hissediyorum kendimi🙈 şimdi ay başı maaşım yatsın perde halı çekmece organizatörleri vs onları alayım bir de deterjanlarımı alayım ufak ufak yıkayıp ütüleyip kaldıracağım
Patricia Mucizebebek2 oyy sen yeni mi anniş oluyorsun hadi hayırlısı nazar boncuğu tak kuzum dikkat et kem gözlere