DenizinAnnesiiiii efeninannesiii_ 32ye kadar çatlamadım çok sevinmiştim ama sonra birden gördüklerime inanamadım 🤣🤣
efeninannesiii_ sedamom00 tabiiki öyle zaten bebek alsın diye yiyorum ama kendimi de ihmal etmiyorum onu anladım😂
hulyaca efeninannesiii_ 36+2 haftalığız 5 kilo aldım. 🥰 çatlağım önceki hamilelikte vardı bun da çatlayacak yerim kalmadı. Beyaz oldu o çatlaklar. Takılmıyorum o yüzden 🌺 🙈
_Damlamumci_16 efeninannesiii_ cinsiyet ne peki bende aynı durumdayım ama ben pek kilo alamadım düzenli beslenemedim
efeninannesiii_ _Damlamumci_16 oğlum oluyor❤️ kilo şikayeti işin şakası ama sizde çok dikkat edin en önemli dönemleri gelişimleri için. Ben özellikle sebze meyve aşırı tüketiyorum😍😘
_Damlamumci_16 efeninannesiii_ sünnet düğünü vardı benim eve misafirler geldi o yuzden bi 5 6 gün hiç düzgün bişeyler yiyemedim .ben daha cinsiyetini öğrenemedim bu ayın 15 inde cinsiyetini öğrenmeye gidicem inşallah🤲🏻
Burdem efeninannesiii_ 4 aylık hamileyim sadece 1 kilo aldım bakalım diğer aylarda kaç kiloya cikcam 😀
Dilaraa23 efeninannesiii_ 17. Haftamdayım -7 kg ilk 3 ay full kustum şuan azaldı ama iştahım eskisi gibi değil maalesef
efeninannesiii_ Dilaraa23 canım benim ya inşallah bir an önce toparlarsın. Senin durumun daha da zor. Ama bebeğini kendini düşün ve yemeği ihmal etme sen iyi olmalısın ki bebişin gücünü senden alsın ❤️
efeninannesiii_ Dilaraa23 oğlum oluyor ❤️ şöyle söyleyeyim doktorlar biraz yatış şeklinden vs anlıyor gibi ama bize net konuşmuyor. Banada erkeğe benziyor gibi ama bilemeyiz değişebilir dedi. Muhtemelen sizinde oğlunuz olacak 😂😂
Dilaraa23 efeninannesiii_ haklısın canım elimden geleni yapıyorum ikimiz içinde 🙏💖 allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla kavuşalım inşallah 🌸
efeninannesiii_ _Damlamumci_16 önemli olan bundan sonrası Allah gönlünüze göre sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️❤️