efeninannesiii_ Hamiş anneler biz 5 aylık olduk ve şimdiden 5 kilo aldık. Siz kaç kilo aldınız? Bu ara da çatlamaktan aşırı korkuyoruum😂😂
Civciv08 efeninannesiii_ korkunun ecele faydası yok 😂😂😂😂 dünya haritası gibiyim o kadar krem kulanmama ragman
gizemkarla efeninannesiii_ 36 haftaya giriyorum 9 kılo aldım catlama için ise karnım cok buyumedıgı ıcın yok birde krem kullanıyorum lıaecra
efeninannesiii_ Ya ne güzel şöyle söyleyeyim ben mide bulantısı yaşamadığım için aşırı iştah yaptı ve yedim 😂 hatta 1 ayda 3 kilo aldım. Sonra doktorum uyarınca dikkat etmeye başladım abur cubur kesip 😂
2Meyve- efeninannesiii_ 5 ayımdayim bende 1,700 gram aldım şuanlik . Riskli gebelik grubundayim bu yüzden çok dikkat etmem gerekiyor . İlk gebelik riskli gebelik erken doğum olduğu için 🙏
efeninannesiii_ Gamzerstoglu benimde öyle sabahın köründe uyanıyorum karnımın açlığına. Resmen içeriden bağırıyor bişeyler gönder diye 😂😂
Summerwine efeninannesiii_ 20+0 8 kilo aldım.Gobegim büyüdü baya ama çatlamadı kalça ve diz kapağı arkası harita🤣
efeninannesiii_ Summerwine kremlerinde işe yaramadığı söyleniyor anneliğin güzel hatırası olarak kalacak sanırım çatlaklar 😂
_Damlamumci_16 efeninannesiii_ cinsiyet ne peki bende aynı durumdayım ama ben pek kilo alamadım düzenli beslenemedim
Summerwine efeninannesiii_ ya ben kremlere başlamadan diz kapak arkası çatlamış bile şok oldum yani hiç dikkat etmemiştim ihtimal de vermemiştim🤣çatlayacak olan çatliyor bencede krem falan hak getire🤣
sedamom00 efeninannesiii_ yok kız yiyorum çok ama neden kilo alamıyorum bilmiyorum ben almayayım da bebek alsın 😂😂
efeninannesiii_ sedamom00 tabiiki öyle zaten bebek alsın diye yiyorum ama kendimi de ihmal etmiyorum onu anladım😂