Busel efeninannesiii_ 4 ayligim kilo almak yerine 6 kg verdim🥲 bulantim ve kusmam çok zorluyor yediğim 1 saat durursa midemde şükür duası enter😂 temennim 20.haftaya kadar kilo almamak 🤭
efeninannesiii_ Busel bende kendimi öyle olurum zannediyordum kilo alma sorunu yaşayan biriyim hayatım boyunca 48 50 kg üstüne çıkamamıştım. Şimdi 60 olunca yüzüm tombikleşti tabii hoşuma gidiyor biraz ama bu kadar yeterli diyorum ahahhaha😂😂
Gulsahcicek efeninannesiii_ 37. Haftaya kadar asla çatlamadim şükrediyordum ki Son 3 gün içinde catlak patlak yusyuvarlak olmusum😀 toplamda 10 kg aldım 37+4 suan 🌼
Busel efeninannesiii_ benim biraz kilom var canım işime geldi almamak öyle diyim sana hahahaha azcık kilodan zarar gelmez bu dönemde almayacaksın da ne zaman alcaksin🤣
cansualisa efeninannesiii_ 27+6 olcaz inş 00:00 dan snra 66 çıkıyordum 65 çıktım bende anlamadım 58 le kaldım hamile
efeninannesiii_ cansualisa bide ödem sorunu var ondna da kaynaklanıyor olabilir benim bazen karnım afedersiniz gaz doluyor aşırı rahatsız hissediyorum
denizarenmom efeninannesiii_ 17+6 66yla hamile kaldim ilk 64e sonra 60 dustum kusma bulanti yasamadigim halde
Dilaraa23 efeninannesiii_ haklısın canım elimden geleni yapıyorum ikimiz içinde 🙏💖 allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla kavuşalım inşallah 🌸
aframoms13 efeninannesiii_ merhaba biz de 6. Aya girdik 5,5 kilo almışım normalde zayıf bi yapım var ve kilo almam çok zordur hatta imkansızdır 😂