Koyuncu Sinem94 kız ben bunu görünce bi tık korktum. 27 Ekim’de 5+1 olarak göründü ama kese 0.61 cm olarak görünüyor görsel nasıl ekleniyor acaba 🫣
Fgbebek-1 Analikonline bi risk yokmuş bana özelde doktor öyle baktı karnımdan çok belirsiz olduğu için emin olmak adına ve gayet sağlıklı bir gebelik dedi zararı da olmadı
Nurcymz Sinem94 bı şey soracaktim sizin pıhtılaşma kaç tanesinde çıktı , benim bir değer heterozigot çıktı ,meyil var dedi de , iğneye de başladık zaten
Sinem94 Nurcymz tek gende heterezigot çıktı bir doktor önemsiz dedi sonra farklı doktara gittim kesinlikle kullanacaksın dedi iğne başladik keseyi görür görmez
Nurcymz Sinem94 bnm doktorum önce gerek görmedi ikinci gittiğimde başlattı , başka doktora gitmedim ama gitmek istiyorum bakalım . Sonu sevinçle mutlulukla biten bı süreç olur inşallah 🌼
Elif5 Selam herkese pek uygulamaya alışamadim inşallah alışırım. Bugün kalp atışını duyduk ama geriden geliyormusum 1 hafta kadar ve canımı sıktı ne demek onu dahi bilmesken bilen varmı takılmaya gerek varmı6+2 misim