Sinem94 2206minik cnm napiyorsun nasıl gidiyor aynı gün gidicez demiştik gittin mi bugün Ben gittim kalp atışını da duyduk 🥰🙏
2206minik @Sinem94 yaaaa çok sevindim hayırlı olsun kuzum Mide bulantıları baş ağrıları halsizlik mücadele ediyorum eşim bugün izin alamadı yarın gideceğiz nasipse sabah 10 da randevum var bakalım inşallah bende duyarım kalp atışını🌸
Sinem94 2206minik sağol kuzum 🙏💖 Bulantı halsizlik bende de oluyor napalm iyi olsunlarda katlanicaz artık ☺🐣 İnşallah bugün duyarsın güzel haberleri bekliyorum 🙏
2206minik @Sinem94 bende duydum çok şükür kalp atışını minik minik kalbi inip kalkıyordu çok güzeldi 🌸😍rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏1 ay sonra tekrar gel dedi 12 haftalıkken falan giderim artık Allah’ın izniyle 🙏
Sinem94 2206minik erkek gibi hissediyorum çinn takvimi de erkek gosteriyo oğlum da da tutmuştu ☺ sen ne hissediyorsun Kaç haftalik oldunuz
HButun Sinem94 ben 5. Haftada gittim doktorum 1 ay sonra çağırdı kalp atışı için acaba erken mi gitsem bilemedim ☺️
Sinem94 HButun niye o kadar geç çağırmış ki 5. Haftada keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atişi için çagirdi iki hafta sonra git bence 😊
HButun Sinem94 genelde doktorum karından ultrason bakmak için böyle yapıyor ama bilemedim dayanamayıp gidebilirim😀
2206minik @Sinem94 yani ben kız hissediyorum bende de Çin takvimi erkek gösteriyor kızım da kız göstermişti doğru çıktı ama nedense içimden bir ses bu da kız diyor hayırlısı olsun bakalım 🐣7+4 deyiz
Sinem94 2206minik maşallah 🧿 bizden iki gün büyüksünüz ☺ çin takviminin doğruluğuna inanıyorum ben ama inşallah yanlış çıkar çünkü gönlümden geçen kız 🤭 saglikla doğsunlarda 🙏
Sinem94 HButun benim doktorumda hiç vajinal bakmadı hep karından göründü 7. haftada gidersen kalp atışını net duyarsın bazen 6. haftada duyulmayabiliyo