Sinem94 2prensesannesiiii teşekkür ederim cnm bunlara dikkat ederek kullanicam dun sağlık ocağında vurundum çok az yaktı morarma felan olmadı prutulon mu vurundun sen o çok ağırmış 10 günü geçti vurulalı hala hafif ağrısı var 😖
2prensesannesiiii Sinem94 düşük önleyici adı ne bilmiyorum 🤷🏻♀️ 🥴 aldık vurulduk dediğinden galiba çok yağlı bi ilaçmış zor enjekte ediliyor 😮💨 bastırtı hemşire güç kullandı şırıngaya o kadar yağlı🤣🥺
Sinem94 2prensesannesiiii prolutondur o bana da hemşire yağlidır yakar diye uyarmıştı çok fena yakmıştı bi 10 gün sürer kalça ağrısı 😖
Sinem94 2206minik cnm napiyorsun nasıl gidiyor aynı gün gidicez demiştik gittin mi bugün Ben gittim kalp atışını da duyduk 🥰🙏
melisaugtr 2prensesannesiiii kalbini duyduk minik kuzunun canım çok şükür 🥰 her şey yolundaymış, yerleştiği yeri de çok iyiymiş 😇
Ugy Hilalyrdkll Bende uygulamaya göre 8+5im ama doktor bir hafta az söylüyor ölçülerine bilmiyorum bi sıkıntı olur mu acaba :(
Sinem94 2prensesannesiiii beta 174 ile ögrendiğim gün dr ye gitmiştim daha önce düşük ve kimyasal olduğu için kahverengi lekelenme de olmuştu iki damla kadar o gün vermişti duphastonla beraber şu an olumsuz bişey yok lekelenmede durdu çok şükür 🙏🥰
2prensesannesiiii Sinem94 hııı iyi canım sevindim bende çarşamba günü gidecem dra kanama alanım küçülmüştü bakalım ne durumda
Sinem94 2prensesannesiiii kalp atışını da duyarsam benden mutlusu yok ☺ inşallah kaybolmuştur tamamen 🙏