Dakika tutsana canım kaç dakikada bir sancıların var ve kaç dakika sürüyor ???
37+5 Haftalık Doğum Belirtisi Mi?🥺 Kızlar yardımcı oluunn
BBuseY Valla kuzum yaklaşık 30 dk dır kesntisiz şekilde kalçamda kuyruk sokumumda bıçak saplanır gibi ağrı var
BBuseY 2-3 dkda bir adet sancısı gibi ağrı giriyor kasıklarıma
1prensannesi__ kasık tarafında yok mu ağrı biİm arkadaşa tutmuştum ben dakikayı 5 dakikada bir geliyordu yarım saniye sürüyordu
1prensannesi__ aaa o zaman beklemeyin canım bir acile görünün 🤗 sağlıkla gelsin bebişin 🥰tam da 29 ekimde 🇹🇷♥️
BBuseY Teşekkür ederim canım inşallah 🥰❤️
1prensannesi__ bizi de bilgilendirmeyi unutma 🤗
BBuseY Tamam canım 😊
1prensannesi__ ilişkinizi korunmasız yaşadıysanız sancı yapar . Aynı durumu bende yaşadım . O gece 5 6 saat sancı çektim ve gerçekten doğum başladı diye düşündüm . Ertesi gün doktor randevum vardı nst de sancıda çıktı . Fakat akşama doğru azaldı ve bitti . Şuan hiç sancım yok . Doktorda korunmasız ilişki kasılma yapar . Tetiklemiştir dedi . Durumumuz aynı olduğu için yazmak istedim sadece . Sizinkide budur demiyorum tabi doktorunuza danışmanızda fayda var
1prensannesi__ son haftalarda ilişkşden sonra olabiliyor ama çatı muayenesi oldunuz mu oda tetiklemiş olabilir canım sağlıkla gelsin inşallah 🥰
SevgiErsoy Teşekkür ederim:) Evet korunmasız şekilde oldu.Devlete gittiğim için doktorumun telefon numarası yok maalesef o yüzden acile gidicem mecbur ilk gebeliğim fazla tecrübem yok bide insan endişe ediyor umarım kötü bişey yoktur dediğiniz gibidir🥺
girl_boy_annesi Amin inşallah teşekkür ederim 🥰 Yok daha çatı muayenesi yapılmadı canım
Canım benim ilk gebeliğimde 38 haftam dolmuştu eşimle ilişki yaşadıktan 1 2 saat sonra sancılarım başlamıştı o gece doğum yaptım yani doğumu tetikliyor benim 5 dakikada bir sancılar gelince anlamıştım doğum yapacağımı hemen hastaneye gittim nstye girdim sancılarım tavan yapmıştı
- Düzenlendi
Farah34 Bende birazdan gidicem canım içim hiç rahat etmiyor çünkü 🥺 Peki sancıların nasıldı acaba benimki gibi mi? Bide şuan karnımda inmeyen bi sertleşme var
1prensannesi__ ilk kasıklarıma ağrı giriyordu hafif ağrılar ama anlıyorsun ya normal değil sürekli çünkü 5 dakika da bire inince hastaneye gittim takip et hesapla sancılarını
1prensannesi__ bi kaç yıl oldu sertleşme varmıydı onu hatırlayamıyorum en net hatırladığım kasıklarda hafif sürekli gelip giden sancılar
Farah34 Tamam canım benim çok teşekkür ederim
1prensannesi__ bende 37+4 um aramizda bir gün var canım. Doktorun mu dedi ilişkiye girebilirsin diye acaba.
1995_ Maşallah canım sağlıcakla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah 🥰🤲🏻
Bı risk vs gözükmedigi için yasaklama koymadı korunmalı şekilde girebilirsiniz dedi son haftalarda doğumu kolaylaştırıyms bide sanırım yanlış hatırlamıyorsam
1prensannesi__ aminn inşallah canım benim🥰🤲 bu arada benim ikinci gebeliğim valla hamilelikten sıkıldım mi desem kızımla sabirsizlaniyormuyiz desem bilemedim artık gelsin diyoruz benimde aklımdaydı aslında ilişkiye girsem sancılarım baslarmi falan diye. Kızımı 40+2 de almıştım kucağıma