• DoğumSağlık
  • 37+5 Haftalık Doğum Belirtisi Mi?🥺 Kızlar yardımcı oluunn

Bugün sabah kontrole gittiğimde doğum pozisyonunu almış fakat kanala girmemiş herşey yolunda dedi doktorum nst sonuçları filan da güzel çıktı sancı yoktu çok afedersnz akşam eşimle cinsel iliskiye girdik ondanmı kaynaklı oldu bilmiyorum ama ilk defa bu kadar kötu oldum bı 5 dk rahime aşırı derecede baskı yaptı karnım sertleşti sonra geçti belime kuyruk dokuma vurdu ağrısını yaklaşık 30 dkdr yürüyorum uzanıyorum ama geçmiyor kalcama kuyruk sokuma belim bıçak batma hissiyatı yaşıyorum nefesim kesiliyor dayanamıyorum acıya bebek kanala mı düştü acaba yada ilişkiden kaynaklı mı oldu aranızda yaşayan varmı dahada geçmezse acile gidicemm 🥺

Dakika tutsana canım kaç dakikada bir sancıların var ve kaç dakika sürüyor ???

BBuseY Valla kuzum yaklaşık 30 dk dır kesntisiz şekilde kalçamda kuyruk sokumumda bıçak saplanır gibi ağrı var

1prensannesi__ kasık tarafında yok mu ağrı biİm arkadaşa tutmuştum ben dakikayı 5 dakikada bir geliyordu yarım saniye sürüyordu

1prensannesi__ ilişkinizi korunmasız yaşadıysanız sancı yapar . Aynı durumu bende yaşadım . O gece 5 6 saat sancı çektim ve gerçekten doğum başladı diye düşündüm . Ertesi gün doktor randevum vardı nst de sancıda çıktı . Fakat akşama doğru azaldı ve bitti . Şuan hiç sancım yok . Doktorda korunmasız ilişki kasılma yapar . Tetiklemiştir dedi . Durumumuz aynı olduğu için yazmak istedim sadece . Sizinkide budur demiyorum tabi doktorunuza danışmanızda fayda var

SevgiErsoy Teşekkür ederim:) Evet korunmasız şekilde oldu.Devlete gittiğim için doktorumun telefon numarası yok maalesef o yüzden acile gidicem mecbur ilk gebeliğim fazla tecrübem yok bide insan endişe ediyor umarım kötü bişey yoktur dediğiniz gibidir🥺

Canım benim ilk gebeliğimde 38 haftam dolmuştu eşimle ilişki yaşadıktan 1 2 saat sonra sancılarım başlamıştı o gece doğum yaptım yani doğumu tetikliyor benim 5 dakikada bir sancılar gelince anlamıştım doğum yapacağımı hemen hastaneye gittim nstye girdim sancılarım tavan yapmıştı

Farah34 Bende birazdan gidicem canım içim hiç rahat etmiyor çünkü 🥺 Peki sancıların nasıldı acaba benimki gibi mi? Bide şuan karnımda inmeyen bi sertleşme var

1prensannesi__ ilk kasıklarıma ağrı giriyordu hafif ağrılar ama anlıyorsun ya normal değil sürekli çünkü 5 dakika da bire inince hastaneye gittim takip et hesapla sancılarını

1995_ Maşallah canım sağlıcakla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah 🥰🤲🏻
              Bı risk vs gözükmedigi için yasaklama koymadı korunmalı şekilde girebilirsiniz dedi son haftalarda doğumu kolaylaştırıyms bide sanırım yanlış hatırlamıyorsam